-
Yok aga kesinlikle bunu demek istemedim, sadece genelledim. Yani hepimiz biliyoruz ki çevremizde böyle elemanlar fazlasıyla mevcut. Ya ben çok gördüm adam müzik yapmayı unutmuş artık nerdeyse bu işlerle uğraşmaktan :) Biz bakalım kendi keyfimize...
madem öyle bişeyler postalayın da dinleyelim yaf.
hadi açılışı ben yapayım geçen gün kaydetmiştim.
http://rapidshare.com/files/23785719/gax30-distortion-deneme2.mp3.html
ben yeteneksizim sizden daha güzelini beklerim:)
-
-
elinde cubase ya da bi benzeri var mı? elektro gitar kayıtlarını 5khz üzerini hafif keserek iyileştirebilirsin.
-
evet cubase kurdum şu an öğrenme aşamasındayım,
tavsiyen için teşekkürler ilk fırsatta deniyorum :)
-
Biri zaten vardı, biri onun kasasını taklit ederek çıktı. Birinin logosu çok güzel, birininki değil. (coca cola'nın ve gibson'un logosunu öyle çok seviyorum ki :))
-
öyle düşünürsek bütün gitarlar birbirinin taklidi...
-
sönmez'e katılıyorum, öyle düşünürsek bütün gitarlar birbirinin taklidi olabilir. Bence logo olayı da öznel bi kavram. Yani belki bazısına ESP yazısı, Gibson yazısından karakteristik olarak daha hoş gelebilir. Mesela ona bakarsan Fender yazısı da çok hoş duruyo bence ama biçok arkadaşım ibanez yazmasını tercih ediyo!!! Aslında sanki Esp, Gibson kadar kaliteli bi alet hatta bir de klavyesi daha rahat ve alet çok daha hafif, adamın kamburunu çıkarmıyo!
-
Arkadaşlar sadece fikrimi söyledim yaa :D Ama bütün gitarlar birbirinin taklidi ne demek onu anlamadım ben..Öyle şey mi olurmuş??
-
Dünyanın ilk masif gövdeli gitarı olarak bilinen gitar Paul (isim yanlış olabilir soyad doğru) Bigsby tarafında yapılmış, gövdesi Les Paul'e benzeyen, kafa tasarımı Strat'la birebir bi model, kimin için yapıldığı yazıyodu bi dergide merak eden olursa bakar yazarım buraya , şimdi aklıma gelmedi ama '48 yapımı o gitarı gördüğünüzde (Tele'nin icadından 2, Les Paul'ünkinden 4 sene önce...) bütün gitarların atasının bir olduğuna inanırsınız. =)
-
Gitarın resmini görebilir miyiz bi yerlerde? Bayaa merak ettim doğrusu..