-
Bu konuda bilgisi olan var mı? sonuçta hepsi programların veritabanındaki sesleri kullanıyor.dışardan müdahele edip daha gerçekçi seslerle bunları değiştirmemiz mümkün olabilir mi?
-
Arkadaşım eğer elinde Yamahanın DTX modellerinden biri varsa MIDI kaynağını,host,PC vs bağlantılarını kullanarak Sample sesler yükleyebilirsin.Ben de DTX Special III modeli var ve yapıyorum.Volkan Öktemin Piccolo Trampeti, Dave Weckl'ın tomları, Colaiuta'nın Zildjian zillerini vs...az çok duyabiliyorsun. Ayrıca modülün içindeki parametreler sayesinde bu samplelerin üzerinde her türlü ayarı(inceltme,tuşe verme,frequency,fade,.........)yapma imkanın var.kolay gelsin...
-
abi bende akita soul drum var ona olmaz mı :)
-
birşeyler sormadan önce birazcık araştırsak keşke.sahip olduğun davulun midi arayüzü yok ve sadece kendi yazılımıyla çalşıyor dolayısıyla böyle bişey mümkün değil elindeki seslerle yetinceksin.
ayrıntılı bilgi için:
http://www.chip.com.tr/urun.asp?id=1726
-
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
-
yazı yazarken tonlama yapamadığım için mesajım sert tavırlı göründüyse, özür dilerim.iyi çalışmalar.
-
yazı yazarken tonlama yapamadığım için mesajım sert tavırlı göründüyse, özür dilerim.iyi çalışmalar.
-
Bence üreticinin sitesindeki adrese derdini anlatan bi mail gönder, göndereceğin wav,mp3 vb. formatı programın açacağı şekile sokup geri gönderirler belki...Ben bir ara uğraşmıştım ama programın uzantısına çevirememiştim.
-
Bence üreticinin sitesindeki adrese derdini anlatan bi mail gönder, göndereceğin wav,mp3 vb. formatı programın açacağı şekile sokup geri gönderirler belki...Ben bir ara uğraşmıştım ama programın uzantısına çevirememiştim.
-
Pratikte mümkündür aslında.. Çünkü bu alet bir davul seti değil bir bilgisayar donanımı.. Sonuçta hazır sesler var içinde ve aletin biryerinde kayıtlı.. benim merak ettiğim şey yükleme cd sinde mi kayıtlı yoksa aletin içinde mi? cd de ise işin kolaylaşır.. Elektronik davullardan anlamam ama bu alet oyuncağa benziyor.. Ama o sesleri bulsan bile tonlamalar,ince ayar dı cart curt sonuçta zilin neresine vuracağına göre ses değişiyordur ayarlamak baya bi emek ister.. Ama pratikte olabilir diye düşünüyorum.. Sonuçta o sesler de biryerden çıkıyor...