Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Elektronik davullara yeni sesler yüklenebilir mi?

• ordabiyerde • 7 Nisan 2007 18:15 • #555934
    sesler yukleme Cdsinin içinde.Program yuklenince Sound Library klasöründe gözüküyorlar.Ama uzantıları .bgm sanırım .vaw ı ya da .midi'yi bu formata dönüştürecek bir program yok.Fakat mantık olarak klasördeki sesleri değiştirdiğimde (hatta aynı ismi verip değiştirdiğimde)istediğim tınıları alabiliyor olmam lazım. sana katılıyorum syarar.
  • syarar • 7 Nisan 2007 18:43 • #555935
    Wav To Bgm
    Bgm To Wav
    Birşeyler buldum.. Dönüştürücü..Upload ettim Ama ne denedim.. Ne virüs taramasından geçirdim..Sorumluluk kabul etmiyorum :D Bu benim program arşivimin içinden çıktı..Ses dosyalarını Bgm ye dönüştürüyor.. Bilmem işine yarar mı..
  • ordabiyerde • 7 Nisan 2007 21:54 • #555936
    Upload ettiğin programlar windows 95/98 için çıktı.Ben araştrmaya devam edeceğim.Yine de ilgin için çok sağol.
  • ordabiyerde • 8 Nisan 2007 23:19 • #555940
    PS2ac_gui diye bir programla istediğim sesleri .bgm formatına cevirip,programın soundlibrary klasörüne attım.program sesleri görüyor fakat açamıyor.

Bu arada .bgm aynı zamanda PS2 nin de audio formatıymış(benim anladığım kadarıyla tabi)
  • -maJestY- • 8 Nisan 2007 23:20 • #555941
    Programın yüklü olduğu klasörde "isim.bgm" şeklinde herhangi bir wav'ı isimlendimeme rağmen program o sesi çalamadı ve kapandı. Belki syarar'ın önerdiği tarzda programlar ile bu iş gerçekleştirilebilir.