-
ec-1000 vintage black'ten başkası alınmaz.diğerler modelleri çok süslü püslü :D
-
öyle deme yah baksın bence beğenir belki=) ben çok beğendim 2. gitarım o olur muhtemelen=))
-
Bende de les paul kasa ESP eclipse var, hepsine tercih ederim klavye rahatlığı ve tonlarından:) Ayrıca gibsonlardan daha hafif ve omzum çökmüyor:)
-
yokmuş..
Bi yerde de bişey okumuştum
daha iyiymiş
Bence gibson al.
Gayipten tüme varmak. =)
Gibson alırken Türkiye için 500-600 Doları, Amerika'dan alcaksan 250-300 Doları kafadaki Gibson yazısına verceğini hatırlatırım, uzun zaman Epiphone ve Gibson kullanmış biri olarak Epiphone Elitist ya da 80'lerden kalma Japon Les Paul bulabilirsen kaçırmamanı tavsiye ederim, Standart'la Studio arasındaki fark da Standart'la Standart arasındakinden biraz daha fazla bu arada, Standart adı altında ne kadar farklı gitarlar üretildiğini bilseniz... :)
-
E işte bilmişlik taslamadım, sadece edindiğim bilgileri paylaştım niye rencide ediyosun :)
-
diğer mesajları okumadım ama bir epiphone epiphone dur her zaman.
asla bir epiphone dan gibson soundu ve çalma hissiyatını alamazsın ikisi cok farklı şeyler. biri kendi türünün üstün örnegidir diğeri üstün bir gitarın orta serisidir. seçim senin hangisini beğenirsen.
bir epi custom cok gibson görünebilir ama asla gibson sesi ve hissi vermez bir gibson ise cok şatafatlı olmasa da gibson soundunu her şekilde verir insanı üzmez. bu yorumlar tamamen subjektif ve çalınmış onlarca gitardan sonra yapılmıştır kimseyi bağlamaz. hangisi dersen gibson lp studio derim her türlü.
-
peki epi elitistler nasıl ben bugn zuhal müzikte bir tane çaldım (1900 küsür euro) bayıldım şahsen,gibson lp studio mu o epi elitistmi arada kaldm =)
-
epi elitist ..
-
o paraya yurt dışından 3 tane epiphone zakk wylde signature alınır be.
-
Böyle demişsin ama Gibson'un ürettiği 500 Dolarlık gitar da var, 900 Dolarlık gitar da var, 6000 Dolarlık gitar da var, Gibson Les Paul Standart'la Epiphone Les Paul Standart'ı kıyaslıyosan dediğini anlarım ama Gibson Les Paul Studio için Epiphone her zaman Epiphone'dur önermesini reddederim, zira Gibson Les Paul'ün stok haliyle Epiphone'a en büyük avantajı manyetikleri, küçük bi manyetik modifiyesiyle Epiphone'dan Gibson'dan daha canlı bi ses almak çok da zor değil, burda düşünülmesi gereken iki taraftaki gitarların kaç yapımı ve hangi malzemeden yapıldığı, Epiphone'un alder/mahogony gövdeli gitarlarıyla, Gibson Les Paul Studio'nun 90'ların başında üretilen ebony klavyeli modelini kıyaslarsak tabi Gibson ama ortalama bi Epiphone Elitist'le Gibson Les Paul Studio'yu kıyaslarsak (ki zaten marka dezavantajına rağmen Epiphone daha pahalı) Epiphone her zaman Epiphone değildir o zaman...