Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni bir enstruman keşfettim!!!

• CatsInPractice • 19 Temmuz 2002 01:59 • #537313
    Dahice buluşumu nasıl mı yaptım?
    Aynen şöyle:
    1) Arkadaşın kemanı varsa, yayı araklanır. yoksa kemanı olan bir arkadaş bulunur, yayı araklanır, o da yoksa gidip keman yayı alınır.
    2) Evde bir klasik gitar bulunur, bulunur bulunmaz, misinaları yolunur kah balık tutulur kah çamaşır asılır bizi ilgilendirmez, gövdesi alınır.
    3) 0.08 elektro teli alınır. (para ile)
    malzemeler şöyle birleştirilir:
    teller klasik gitara eşikler yaya göre ayarlandıktan sonra takılıp üsttek teller her evde kolayca bulunabilecek bir mızıkaya, alttakiler de yine her evde kolayca bulunan bir kuyruklu piyanoya göre akord edilir.
    Akord esnasında gitarın sapı overstrese dayanamaz ve gitar sap dibinden katlanır.
    ve işte enstrumanımız hazır:
    keman yayımız ile bir tarafına elimizle diğer tarafına vurarak bu muhteşem vurmalı çalgıyı çalabilir, siz de birer virtüöz olabilirsiniz...
    (((BassCat)))
  • Nem • 19 Temmuz 2002 02:24 • #537314
    Öncelikle tebrik ederim müzik camiasına yaptığınız bu değerli katkı için. İki sorum olcak naçizane:
    1-Bu aynı zamanda silah olarak da kullanılabilir mi acaba bi şekilde?
    2-Kuyruklu piyano kalmamış evde, elektrik süpürgesi olur mu onun yerine?

-Nem (Çavuş)
  • CatsInPractice • 19 Temmuz 2002 11:57 • #537315
    keman yayını gererek gitardan artan eşikleri kısa oklar olarak (2 kişilik), gitardan artan telleri boğma teli olarak (6 kişilik), gitarın sapını ve gövdesini bağlı kullanırak (modern nançaku - küçük çocuklar mınçıka da derler buna) ve nihayetinde kuyruklu piyanoyu da içinde saklanmak suretiyle (savunma, keman yayını çaldığınız arkadaştan kaçış babında) kullanabilirsin
  • Nem • 19 Temmuz 2002 14:21 • #537316
    Ne kadar yararlı maşallah isviçre çakısı gibi bir enstrüman yapmışsınız. Allah sonunuzu hayır eyleye :)
  • succubus • 8 Kasım 2002 19:59 • #537339
    allah müstaakınızı vermesin efendim:)
  • Cobain • 1 Aralık 2002 14:14 • #537346
    bu enstruman ile sadece muzuk yapmakla kalmayip adam dovebilirsiniz.ayrica fiyati da cok makul bu isi ibanez uzerinde denediginizde %100 daha iyi sonuc vermistir elektro tellerini yamaha aldiginiz takdirde teller ibanezin saptan katlanmasini hizlandiracak ve alet (ismini yayla calinan vurgulu ve saptan gitmis gitarimsi bisey koydugum) elinize daha cabuk gececektir fiyati yaklasik 1000 dolardan baslar cunku gitar, artik yaysiz bir kemani olan arkadasinizin basiniza sarmasi, herne kadar diger arkadaslarin bahsettigi gibi süpürge yada kuyruklu piyano kirasi bi de ayrica adam dövünce hastane masraflari ile bu kadar eder

en kisa zamanda denemek isteyenler icin;

BAKIKOY TEL:0900 423 65 74

(kirmizi arabamiz mevcuttur)
  • jasuakamikaze • 30 Ocak 2006 11:04 • #548054
    Okudum ve ilk olarak sunu dusundum

" YA SEN NE GEREKSİZ Bİ ADAMSIN YA "

Ama sonra dedimki belki ilk olarak gitarın tel sayısını azaltıp tellerini kalınlastırarak bas gitarı icad eden muhtereme acaba nasıl davranmıslardır dedim ve BASARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM . . . :D
  • sönmez • 30 Ocak 2006 16:41 • #548074
    enstrüman konusundaki
    AR-GE çalışmalarını sonuna kadar destekliyor
    ve yeni ürünlerini dört gözle bekliyoruz

saygılarımla...
  • aykuth • 1 Şubat 2006 11:34 • #548093
    gidip üç buçuk saat akordeon ve kazoo dueti dinlemenizi öneriyorum. Leğenden bas yapmak daha keyifli olmaz mıydı?
  • hopeblackheart • 1 Şubat 2006 12:40 • #548096
    hacı sen n'aptın öyle aşmışsın ama ben şunu anlamadın senin klasiğin sapı yumuşacık 0.08 lik telle hemen nası katlandı benim klasiğin üstünde 3 aydır akustik teli var hayvan gibi sert sapta eğilme bile yok nası iş bu yahu:P