Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni bir enstruman keşfettim!!!

• kirlisakal • 28 Şubat 2006 08:59 • #548445
    hehehehahahahahhhüüüüüeiweeçrçeöreö
    yarıldım.. puahahehehe

araştırmalarına hangi alanda devham etmeyi düshünüyon ?
  • düşyılmaz • 2 Mart 2006 23:19 • #548468
    her evde kolayca bulunan bir kuyruklu piyanoya göre

oha biiah oha drüşhhh!
    sizin ev nerde kuzum ? sizin mühit ?

leğenden bas yapmak

bu işe de el atıver..

keşfetmemişsin, sı*mışsın da, sifonu çekmemişsin.
  • kkurt • 3 Mart 2006 15:04 • #548470
    [geyik modu on]

her evde kolayca bulunan kuyruklu piyano hmmm... bu aletlerin bir apartmana nasıl taşınabileceklerini hep merak etmişimdir.. balkondan içeri 7 kat yukarı vinçle kaldırılıp sokulabilir mi acaba? (tabi camları da bir iki günlüğüne kaldırmak, hatta duvarı kırıp biraz genişletmek lazım.) yoksa piyano yanında bir de müstakil ev mi almak gerekiyor? - bu iş çok masraflı olmaya başladı. bence bu aleti ev henüz inşa aşamasındayken içeri sokmak lazım yoksa çok zahmetli. hadi taşıdık bi şekilde diyelim şu komşular var ya komşular, sanattan hiç anlamıyorlar, adamlara bi duvar piyanosunun sesi bile çok geliyor. nedense bizim ülkemizde apartmanlarda ses yalıtımı diye bir kavram yok. neyse efennim keşke her evde olsa da evleri yapanlar duvarların bu kadar ince olmaması gerektiğini deprem olmadan önce anlayabilse...

[geyik modu off]
  • kkurt • 3 Mart 2006 15:04 • #548471
    [geyik modu on]

her evde kolayca bulunan kuyruklu piyano hmmm... bu aletlerin bir apartmana nasıl taşınabileceklerini hep merak etmişimdir.. balkondan içeri 7 kat yukarı vinçle kaldırılıp sokulabilir mi acaba? (tabi camları da bir iki günlüğüne kaldırmak, hatta duvarı kırıp biraz genişletmek lazım.) yoksa piyano yanında bir de müstakil ev mi almak gerekiyor? - bu iş çok masraflı olmaya başladı. bence bu aleti ev henüz inşa aşamasındayken içeri sokmak lazım yoksa çok zahmetli. hadi taşıdık bi şekilde diyelim şu komşular var ya komşular, sanattan hiç anlamıyorlar, adamlara bi duvar piyanosunun sesi bile çok geliyor. nedense bizim ülkemizde apartmanlarda ses yalıtımı diye bir kavram yok. neyse efennim keşke her evde olsa da evleri yapanlar duvarların bu kadar ince olmaması gerektiğini deprem olmadan önce anlayabilse...

[geyik modu off]
  • _ViciOuS_ • 22 Nisan 2006 09:36 • #549208
    açıkçası bizim apartmanda kimsede kuyruklu piyano yok.. bu arada bence bu aletin elektro modeli de çıkmalı.. hadi arkadaş kim tutar seni..
  • senkronize • 5 Temmuz 2006 01:56 • #550482
    :)merttt allah seni napsın.canım benım yaaaa.
  • sadecemüzik • 5 Temmuz 2006 21:17 • #550493
    o halde bu enstrümanın bir yerine zorunlu olarak "çocuklardan uzak tutunuz" yazarız, 18 yaşını doldurmayanlar çalamazlar :))

ya ben de küçükken ranzamın merdivenine lastikler germiştim farklı kalınlıkta...onları çekip çekip ses çıkartırdım... :))
  • fizban • 6 Temmuz 2006 12:20 • #550507
    harbiden bu arada kuyruklu piyaonu bi apartmana sokmak için heralde yapılması gerekn en matıklı davranış parça parça sokup evde tekrar monte etmek olabilir. ancak sökülemeyecek parçaları düşünürsek bu bile ayrı bir zor olur..
  • sadecemüzik • 6 Temmuz 2006 15:37 • #550513
    ya ben kuyruklu alacaktım ama herhalde çeyrek kuyruklu almam lazım eve sığdırabilmem için :)) en sonunda ondan da vazgeçtim, duvar piyanosu alacağım...
  • syarar • 10 Temmuz 2006 13:00 • #550588
    bizim evde bir düzine kadar KUYRUKLU PİYANO olacaktı diğer edavatları getirin seri üretime geçelim :))