-
bir elektro bateri buldum valla sonunda 250$ + kdv ilgilenenler için hızlı sistemin internet sayfasında olması lazım
-
selam,
o bahsettiğin usb den bilgisayara girilen davul bozuntusu dalgametreyse hiç tavsite etmem almanı: o alet ancak çocuğa oyuncak olsun diye alınır başka herhangi bir amacı olamaz müzikal olarak; sisteminin bile nasil calistigini bilmedigim icin hh pedalı konusunda bir tavsiyede bulunamayacagim; sadece pratik yapmak icin alacaksan bence calisma padleri daha faydalı olacaktır; o dandik seyler tuşeni bile bozar;
-
tool bence o hızlı iletişim olayına hiç bulaşma beş para etmez bişi o onun yerine koltuun farklı yerlerine bi kaç kitap koyup onlara wur daa yararlı :)
ayrıca şu elektronik davul hiç ii bişi diil bence bi kere akustikde ki gibi rahat diilsin çok kaliteli olmadıkça davul istediin tonları alamıyorun en kötüsü de bi yerde programa çıkcaın zaman alıp nası götürceksin o davulu yane ööle yerler için uıygun diil hiç
-
sen!kop! o Akita marka davula hi-hat pedalını ek olarak alıyorsun hızlı sistem 25$ (?) gibi bi fiyata getiriyorlarmış. Sanırım bir kick ve bir tane daha zil ekleyebiliyorsun o davula ama şimdiden söylemiş olayım çok kötü ses veriyor... Gitar prodaki davul sesleri gibi bir garip sesleri. Bence alıcaksananız güzel bir davul alın... elektronik aletlerin sağı solu belli olmuyor :-)
-
bugün tekrardan hızlı sisteme gidip o akita marka davulu denedim ve ikinci denememden sonra wogon'a katılmadan edemiyeceğim o delay olayı çok kötü, bir vuruyorsun 1 sn sonra ses gelio diğer vurduğunda hemen ses geliyor fln filan... birde padde doğru yerlere vurmak lağzım yoksa ses vermiyor, verdiği sesler de çok elektronik sanki gp ile yapılmış gibi... çok saçma bi aletmiş (wahh wahhh bir zamanlar ucuz diye almayı düşünüyordum), benim gibi yalıtım fln sorununuz varsa, en iyisi practice pad seti almak (ya da paraya kıyıp kralından bir elektronik davul almak) ne yapçaaama da karar veremiyorum böyle mal gibi kaldım :-)
-
millet valla bence akustikten şaşmayın neyin elektroniği iyiymişki elektro ve bass gitar dışında elektronik piyano bile gerçek piyano zevkini vermiyo bile:) bence al orta halli bir davul sora benim yaptığım gibi tomşarın üstüne bi ik selpak kike de bi skoç bırayt elinede bu çinlilerin yediği küçük çöplerden al ondan sora al kur sistemini kendini MTV deki unplugged atmosferinde hisset tabi yinede yaptığın tarz önemli ama bence böyle şahane önemli olan kalite....
-
YAMAHA DTXplorer
yazan arkadaşlarım olayı mükemmel açıklamış zaten.ben sadece kendi tecrübemi yazayım.o akitalar ilk çıktığında almıştım bi heves onu çalacağına tencere tava çal.şuan yamaha DTXploerer V2.0 var bende akustiğiminle beraber kullanıyorum.çok güzel(fiyat-performans bakımında)yalnız kick'i pintechle değiştirmekte fayda var hem daha ucuz hem daha iyi gibi geldi bana.e imkanın varsa roland v-drums al.ben bir kere çal şerefine nail oldum.akustikle ayırt edemiyorsun.yamaha DTXplorer derim sana... ilk önce pişmam oluyorsun verdiğin paraya kullandıkça alıştıkça parayı hakettiğini anlıyorsun::)
-
merhaba arkadaşlar...
konu elektornik bateri olunca yazılan yorumları ve cevapları okudum.Evet gerçekten Akita Soul Drum pek iyi birşey değil.Ben 3-4 ay kadar kullandım.Sadece kick leri biraz güzel okadar.Zaten padlara biraz fazla hızlı vurusanız çat diye kırılıyorlar.Pek dayanıklı değil.Onun yerine bende eve akustik davul aldım.Herşeyin en iyisi hakikisi...
-
?
abi o davullarda ne zevk alırsın ne kendini geliştirirsin, koltukta çalışmaktan farkı yok... ya akustik ya hiç...