Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

pena yooook!!!!

• scarlespaul • 30 Haziran 2004 21:21 • #538420
    ibanez steve vai signature model kullanıyorum
    fazz 3 de iyidir
  • Ktulu • 1 Temmuz 2004 00:29 • #538426
    taso ya....

koptum valla :))))))

Abi çok yaratıcısın. Niye bizim aklımıza gelmedi kki daha önceden..

Yalnız dışarda falan çalıyoken karizmayı çizmemek lazım :)
  • ratamahatta • 5 Temmuz 2004 12:42 • #538454
    hocam en güzel iki çözüm
    evet BAS GİTAR ÇAL ÇOK İYİ BİR FİKİR.
    diğeri evet tırnak uzat p-i-m-a parmaklarını uzat ritm atarken i parmağını kullan onu bir pena gibi kullan ben yaptım işe yarıyor...
  • Hannibal • 5 Temmuz 2004 15:51 • #538458
    üretken olmak lazım

bende kendi penalarımı kendim yapıyorum adam gibi kesebiklirsen tasodanda pasodanda herşeyden pena yaparsın hatta geçen gün pet şişe kestim.yanımda pena yoktu(daha doğrusu olanı göstersem arkadaşlar kapacaktı biraz cimriyimdir.gitarla ilgili konularda ve kitaplarım konusunda)gayet güzel oluyor öneririm.ve evet penaya para vermeyin
  • Dragonchaser • 6 Temmuz 2004 00:58 • #538463
    üretken olmak lazım

Ne yalan söylim çok önceleri taso olayına bende girmiştim :) Ancak işin reel yanına geldiğimizde penanın gitar çalmaya etkisi cidden çok büyük.. Jazz 3 çok iyi diyolardı ama o resmen ayrı bi stil, ben alışamadım. Şu an D'Andrea Spectra-Plec 0.88mm kullanıyorum, memnunum sayılır.. Alternate picking'de Jazz 3 kadar iyi değil ama hakimiyeti çok daha iyi. (Sanki gitarı ben değilde pena çalıyomuş gibi konuştum haa! :)
  • Magnetizma • 6 Temmuz 2004 16:37 • #538472
    Jim Dunlop'un jazz penalarını kullan.İyiymiş.Ben bas çaldığım için pena kullanmıyorum ama gitaristler söylüyor.
  • blackened69 • 23 Temmuz 2004 00:05 • #538644
    Evet, kesinlikle en iyi penaları Jim Dunlop üretiyor. Sonrada Planet Waves geliyor ama biraz büyük onlar. O yüzden sert bir tanesiyle 10 dakika tarama yapman yeter kalın mi'nin kopması için. Jim Dunlop Jazz I taramalarda muhteşem. Tellere çok iyi dokunuyor. Jazz 3te kullanıyorum ama ucu aşırı sivri. Neden böyle yapmışlar ki?
  • metaligirl • 23 Temmuz 2004 14:30 • #538648
    vay beee! penayı kim icat etti acaba? sizden biri mi söyleyin bakiyim! valla benim pena süper de markası allah kerim..silinmiş :))))
  • the_ibibic • 23 Temmuz 2004 19:08 • #538654
    jazz 3 gibisini görmedim sivri olmasının sebebi yine taramaların daha iyi ve keskin sesler cıkarması içindir diye düşündüm(garip bir tabir oldu ama)ses sanki diğerlerinde daha yumuşak çıkıyor.Ama cok sivri olduğu için klavyeyi,kasayı vs. çizebilirsiniz kazayla
  • Silvermage • 23 Temmuz 2004 19:16 • #538656
    Planet waveslerden kullanıyorum....3 senedir aynı marka.... gayet memnunum.... bu arada D'andrea nın ultra plecleri var....onlar da güzel...tavsiye.....