-
vay be duygularım sel oldu aktı gitti... bir zamanlar love_rock idim :)
aaahh ahh...
-
ehem... neyse devam edelim... tabi ki bütün penaları kullanıp en rahat ve en iyi kullandığımız, en iyi penadır değil mi
KORO:
-EEEVEETTT...
NOT: arkadaşım da mızrap kullanıyor... öyle rahat ediyormuş!?!
yaw bir reklam vardı ya GAG da görmüştüm... adam gitar dükkanına gidiyor... bir sürü gitar deniyor... satıcının yüz ifadesi klasik paragöz satıcı... gitarları deneyen adam sonunda tamam alıyorum diyor ve penayı gösteriyor!!! :=))))
-
y1llar önce ilk gitar1m1 aldigimda bana bir hediye gelmisti bu pena: D'Andrea / cool plecs
örümcek resimli ve fosforlu
klasik çalistigim icin çok kullanmadim ama çok iyi bir pena.
-
salla ya..eskiden pena mı varmış?:)
-
üretken olmak lazım
beNce en iyi pena eski windows cd lerinden oluyor ehueuhe:D
-
iste bu biz gurupla ilk basladığımızda taso birde pet şişe kapaklarından pena yapıyoduk ilk nesil tasaloruda çok kaliteli oluyo sonra çıkanlar pek iyi değil he üzerindeki resimlere zarar vermesen görüntüsüde şekilli oluyor:-)he o ilk tasolardan olan varsa gönderirse sevinirim üzerinde tazmanya canavarı resmi olanlar terciğimdir:-)))))))
-
O da bişe abi ben eski cd lerden bile pena yaptım..Hatta camdan, mermerden, oyun hamurundan, hatta ve hatta legolarda bile pena yaptım... Abartmıyorum... Araba kaportasından da yapcaktım da baban kızar diye yapmadım...Ama en iyiside camdan oluyo.... :P
-
ne çaılyosun ki penan yok.bas çalıyosan zaten penan olmasın bence..bas çalrken pena kullnılırmı ya.hm bu nasıl soru.pena dediğin zmanla erir zaten ama sana bi tavsiye.törpüyle törpüleyebilirsin:)
-
beyler.buraya.yazmayın.derim..bayanlar.siz.yazabilrisiniz..
taaa.2004ten.kalma.bu..:D
-
KArdeşim Gİt bi müzik evine İbanez pena sı al biraz kalın olsun