Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bass için öneri!

• guadalahara • 16 Eylül 2004 16:16 • #539438
    valla ben gitarı alalı 2.5 ay kadar oldu.yamaha BB404 aldım.ankara pan müzikten 650 milyon peşine aldım.tonları felan baya iyiymiş.acemi olduğum için ben pek anlamam ama gösterdiğim kişiler iyi bir gitar olduğunu söylüyor.
    benim de şu an amfim yok ve müzik setine bağlayarak idare etmeye çalışıyorum.ilk başlarda müzik setine bağlamak tatmin edici olabilir ama ileride sağlam bi amfi mutlaka şart.bu kısıtlı bilgilerimle daha fazla haddimi aşmak istemiyorum ve sana kolay gelsin diyorum :)
  • tup • 16 Eylül 2004 16:40 • #539439
    bence ikinci el al kardes.anlıyan biri varsa cevrende git ikinci el satan dukkanlari dolas.benim tavsiyem ikinci el bir squier mesela al veya 2. el duzgun bi washburn arta kalan paranla bunların pickuplari değişebilirsin ve bayagı işini gorur bu ben 2. el bi squier almıstım zamanında jazz bass pickupları değiştim ve 3 sene caldım sahnede hicde sıkıntı cekmedim
  • aykuth • 16 Eylül 2004 16:58 • #539440
    bb serisi güzel bir seridir. Rbx in giriş modelleri ses olarak onlar kadar esnek olmayacaktır tabi ki. bu arada 650 milyon dedin içimi yaktın ben de bir 405 veya 605 düşünüyorum aylardır. Ama parasını ayarlamam mümkün olmadığı için kalıyor.
  • Kerry • 17 Eylül 2004 01:16 • #539446
    Madem yenisin ben sana bi öneri yapayım benim elimde cok eski bir bass gitar var 150 milyona bırakayım sana calıs ogren ondan sonra alırsın iyisini benden sölemesi
  • mort • 17 Eylül 2004 03:43 • #539447
    Merhaba dostum;
    Bence rock çalmak istiyorsan yamaha senin işini ziyadesiyle görür. Zaten ileride bir efekt aleti alarak istediğin tonu yakalayabilirsin. Ama almanı tavsiye etmeyeceğim markaların başında Washburn geliyor. Bu basslar bir yılda dağılıyor. fender alacaksanda ileride amerikan al.Bu iki markanın dışında Hohner (sanırım böyle yazılıyordu) almanı tavsiye ederim.
    bass anfisi alana kadar müzik setine ya da bilgisayara girip rahatça çalabilirsin.
  • Custombass • 21 Eylül 2004 12:31 • #539494
    Herkese selamlar..Sevgili Aykut ilk başta da dediğim gibi Ben her iki aleti de aslında önermiyorum.Rbx veya Meksika bile olsa bir fender bence hem tonalite hemde işcilik olarak çok mekanik aletler..mekanikten kastımı anlamışsındır.Peşin fiyatla çok iyi aletler düşebiliyor.Gecen bir arkadaşıma Eski Bass Collection'lardan (Sg 321 serisi)(ki benim halen satmayı hiç düşünmeyeceğim bir alettir)500'a aldık..tabii kısmet faktörü çok önemli burada.BB serisine gelince aletin gerek yapısını gerek 80'li yıllardaki Yamaha kalitesiniş düşünürsek kaliteli diyebiliriz.Bende Mike Anthony Modelini çok beğenirim.Artık üretmiyorlar belki ama bir gün çıkar belki önümüze..
    Müzik ve sevgi dolu günler dileği ile..
    http://www.basgitarist.com
  • Custombass • 9 Şubat 2005 22:41 • #541482
    Yamaha 2005 itibari ile Ma modelini tekrar üretmeye başladı ama fiyatını hiç duymayın yani :)
    Sertaç Ekiz
    http://www.basgitarist.com
    http://www.basgitarist.com/sertacweb2005.html