Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

processor (bass için)

• XES • 9 Ocak 2005 16:58 • #540839
    "etin ne budun ne ki korn çalmaya çalışıyon" asla demem çünkü korn öyle aman aman bi grup değil. biraz uğraşınca çalınamayacak parçaları yok.
    zaten dediğim gibi tonun benzeyebilir ama önemli olan sen benzeme. başkasının tarzını beğeniyo olsanda kendi tarzını yaratmaya çalış. fieldy gibi çal, ama fieldy gibi olma.
    sen sağol =)
  • Ezik FİGHTER • 2 Şubat 2005 09:50 • #541297
    Ben 7 aydır falan bas çalıyorum bir xb100 üm var ama ibanez 5 telli sr305 almak üzereyim. Fieldy'nin tonlarını yakalamak için zoom 506 düşünüyorum işime yarar mı acaba? Korn'un zamanla hastası oldum ve artık o tonları ben de çıkarmak istiyorum. lütfen yardımcı olur musunuz?
  • guadalahara • 2 Şubat 2005 11:38 • #541299
    ya bence bas processoru olarak zoom alma.digitech veya dod tercih edebilirsin.zaten fieldyde dod kullanıyo.ben korg toneworks aldım.2. el.içerisinde biçok efekt var.aleti kullanmayı öğrendikten sonra tam olarak istediğin ton olmasada ona yakın bi ton elde ediyosun.zaten fieldynin tonunu yakalamak içinde biraz paraya kıymak gerekiyo.sadece tonu yakalamakta yetmiyo o manyak herif gibi basa davul muamelesi yaparak çalmakta lazım.zor işler tabii ;))))
  • antidote • 4 Şubat 2005 10:04 • #541340
    seLam ben 99 dan beri bass çalıyorum 3 aydan beri bass gitarım var İbanez SRX 300 aktif manyetik daha önce klasik gitarla cebelleşiodum iyi degilim ama olmaya çalısıyorum kornun tonları için bence zoom 708 II daha iiolur gibi...