-
ben evime davul alamadim 4 aydir studyoya gidip kiraliyorum. Ve toplam 5-6 kere gittim. Demek istedigim su. ben hiç egitim felan almadim direkt kulaktan çaldim. Ve su andada kötü degilim. Belki cengiz baysal gibi degilim ama ogrenirim. Sonuçta kurs felan biraz hikaye. yetenegin varsa yaparsin zaten. kursata birazda ezber olacaktir. Ben davuluda perküsyonda kendim ogrendim. Yeniyim ama kötü degilim..
-
bence bu işi gerçekten anlayan birisinden ders almalısın.Derssiz pek fazla biyere gelemezsin bence tabi sen bilirsin tavsiye sadece...
-
valla bende öyle düşünüyorum çalan bikaç kişide izleyince şaşırdı sen bu işi yaparsın gibi sözler geldi ondan merak ettim kurs şartmı diye..
-
Büyük şehirlerden olduğun için ders al veya alma diyemiyorum,burda olsaydın kesinlikle ders alma derdim.Çünkü verenlerinden birşeyden anladığı yok.Ben aldım ordan biliyorum.Yapacağın en yararlı şey,git "Dede"nin davul metodu kitabını al notaları ordan birazda olsa çakarsın.Ordaki alıştırmaları sürekli yap.Azimliysen pede hatta davula bile bir yere kadar ihtiyacın yok.Bir yere orur ve ellerini dizlerinin üzerine koy otur adam gibi kitaptaki notaları yapmayı öğren.
Olay beynini bölmede bitiyor...
The Wolfram
-
katılıyorum bugün itibariyle 5. ayım davulda ama sıkı şeyler yapıyoruz arkadaşlarla beyin bölme olayıda ok!
-
evet ama sakın metotsuz ya da metod gibi bi hocasız :) yapma bu işi.. sonra kurbanın bateristi gibi olursun... "ne teknik... ne bi duygu... baget kırarım, kızlar bana bayılır..." diye takılırsın.. (biraz bu konuda doluyumda... :)
-
onun öğretmenide ragıp abimizdir... (izmirdekiler küçük bir ihtimal biliyodur, gerçi onada özel bi sevgi beslemiyorum ama :)
ragıp abi bile sevmez o adama..
-
Arkadaşların söylediği herşeye katılıyorum özellikle HardRock'a. Ben 3 senedir davulla uğraşıyorum.Hızlı öğrenmenin en etkili yollarından biri,"1" deki forumda söylediğim gibi Aklına gelen bir ritmi hemen kağıda anlayacağın bir biçimde (nota/tab bilmiyorsan) yazman ve onu çalışmandır.Atakları veya aksak ritmleri de bu yolla çalışabilirsin.Ayrıca al eline bagetleri,şarkıyla beraber çal...Buda işe yarar...Davulun ne model?
-
ben davulcu değilim ama bir sürü davulcu arkım var.. bazıları çok iyi bazıları çok çalışmalarına ragmen çok iyi değiller... nedeni ise birdenbire birşeylerin olmasını istemeleri.. oturcaksın günde 2 saat 3 saat yavaş yavaş çalışcaksın ama sabır gerektirir ne biliyim hızlı ritmler atmamaya çalış yavaş ritmler atarak TUŞE nı geliştir.. daha sonra gerisi gelir... bu arada bol bol video izle git adam gibi grupları felan seyret... arkadasların dedigi gibi bir metod edin...
-
davul eski bir marka onu alışmak için aldım yıldırım onu eve koydum odamda çalıyorum. Ama bir sürü davul var çevremde bi de bir ay içerisinde yamaha alıcam heralde ama tama rockstar da olabilir.