Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Davula YeNİ BaŞLAmAk...!!!!

• Rothen • 9 Mart 2005 13:36 • #541970
    belli bir seviyeye geldiysen otobüs yolculuklarını boş geçirme derim cidden..ben çoğu şarkıyı otobüste giderken beynimle çıkartıp daha sonra uygulamaya geçtim.ne biliim ya otobüs yolculukları benim çok canımı sıkıyo ve içimden davul ritmleri geçiyo:)
    bu arada ders almak yararlı olur..ya da cd leri de var bu işin al portnoy'un proggressive drum lessons cd sini ilk dersinde double bass technic olsun twin git ilk derste daha :D
  • HardrocK • 9 Mart 2005 17:49 • #541974
    [68 kez okundu]robb_the_bard
    16 Ocak 2005 Pazar / 17:47
    evet ama sakın metotsuz ya da metod gibi bi hocasız :) yapma bu işi.. sonra kurbanın bateristi gibi olursun... "ne teknik... ne bi duygu... baget kırarım, kızlar bana bayılır..." diye takılırsın.. (biraz bu konuda doluyumda... :)

Lütfen kötülediğin adamı iyice bir dinle...
    Kesinlikle ve kesinlikle Kurban'ın davulcusu Türkiye'deki çoğu grubun davulcusundan iyi.

Mor ve Ötesi imiş
    Duman mış
    Gripin miş
    Direc-t miş
    Pentagram mış...

Hepsini 2'ye katlar bu adam.
    En basidinden git Zorba'yı dinle...

The Wolfram
  • yavuzküçükyıld • 9 Mart 2005 18:12 • #541975
    sevgili arkadaşlar,
    davul çalacaksanız mutlaka metodlu çalışmanız gerekecek. eğer genlerinizden gelen yetenek olsaydı elinize bageti alır-almaz zaten çalardınız.
    bu sitede ders veren ve alanlar bölümünde iki tane aynı mesaj var. başlığı metodlu ve notalı davul öğrenmek isteyenlere özel notlar...diye bişey!... ben yazdım ve her mailini gönderene yolluyorum. ileride garaj içinde veya bağımsız bir ders gösteren bir şey olsun diye.
    bu işlerin ne kadar dertli olduğunu bilen bir abiniz olarak biraz yardımcı olmaya çakışıyorum. inceleyin, çünkü başka örneği yok gibi.
    ÇOCUKÇA BİŞEYMİŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA BU İŞİ BİLEN ESKİ BİRİ OLARAK KENDİ İŞİMİ TAVSİYE EDİYORUM; DALGA GEÇENLERLE de nasıl olsa verecek bi cevap bulurum.
    sevgiler, yavuz
  • -TeUFeL- • 9 Mart 2005 19:07 • #541979
    KARAR SENİN

ilk başlarda insana öyle geliyor ben 3-4 seneden beri çalıyorum ve son 3 ay felan oluyor teknik ve metronomla çalışmaya başlayalı.ve bir arkadaşımda yazmış bir adım ilerlemek yerine 5 adım birden atıyorsun.ha birde şu var teknik bilgi olmadan davul çalmak hazırlanıp önüne konmuş bir yemeği yemeye benzer yani içinde olan potansiyel yetenekle bunu yaparsın ama teknik çalmak yediğin o yemeği herşeyiyle kendinin hazırlaması gibidir ve takdir edersin ki böylesi daha zevklidir.İkincisi hazır yemek hep aynıdır çok az değişir dolayısıyla bateri gibi mükemmel zevkli bir aletten soğursun.ama teknik çalışırsan farklı tatlar yani farklı teknikler çıkarta bilirsin.ayrıca HardrocK'a katılıyorum kurban bateri sayesinde Evrensel rock-punk seviyesini yakalamıştır.SANA TAVSİYEM DURUMUN MÜSAİTSE ADAM GİBİ BİRİNDEN DERS AL.çünkü senin gibi hevesli bir insanın bateriden sıkılıp soğumasını istemem.tekniğini geliştirirsen ilerde belki _astronomy_ tekniği diye birşey çıkar ortaya:)karar vermene yardımcı olabiysem ne mutlu bana...-TeUFeL-