-
kitabı tersten okumamak lazım,çünkü latin alfabesini kullanmaktayız milletçek,son sayfalarda petrucci aga.burdaki sorunsal bence petrucci soloları çalabilmek yerine petrucci ruhunu anlayabilmek olmalı.jazz okumayan hiçkimse petrucci gibi olamaz,ancak petrucci soloları çalar-çırpar,ilim irfan en güzel bişeydir şu alemde..Michael Romeo nun da ne karizmatik bi ad-soyad kombinasyonu vardır arkadaşım!!...
-
ben gitar çalan biri olsaydım ve petrucci çalabiliyo olsaydım havamdan geçilmezdi. bi arkdaşım şu an o durumda ordan biliyorum artist bizle muhattap olmaz oldu boyut falan değiştirdi..aaaaaah ahh!!
bu arada eleman parmaklarını daha iyi açabilmek için parmak aralarındaki o derileri aldırmayı düşünmüştü..ciddiydi manyak :)
-
Sence john Petrucci'nin kendi stili yokmu?Dünyada kendisi gibi olan en iyi gitaristlerden biri bence
-
baba sen single foctor'e benden de iyi cwp wermişin tebrik ederim.
-
john petrucci sololarını calmak
Abi bence armoni konusunda en iyi yol bu işi iyi bilen birinden ders almak.. olmadımı... o zaman al bi güzel metod tüm majör minör armonileri gamları bi güzel çalış çalıştığın şeylri pratiğe iyi dök.Teknik içinde Petrucci'nin Rock disipline derslerini çalış ben şu anda bunları yapıyorum.Benimde ingilizcem iyi değil ama adamın yaptığını sen yapmaya çalış zaten ne demek istediğini anlıyorsun..
-
Aynen hoca bende gördüm o mesajı..Taklitçi demekten kasıtları Petrucciyse onlara dicek tek lafım yok zaten onlarda Satriani gibi çalıyor ya..Yok yanlış söyledim onların kendi tarzları var.....
-
Aynen:)
-
john petruchi sololarını calmak
[23 kez okundu]C-None
15 Şubat 2005 Salı / 20:53
ben gitar çalan biri olsaydım ve petrucci çalabiliyo olsaydım havamdan geçilmezdi.
ben çalıyorum...
Ama hava atmıyorum kahkaha atıyorum çalarken
-
jason becker ve marty friedman...
-
adam aynı gamları 1029410021 kere çok hızlı çalarak şov yapmaktan başka bir hadiseye bulaştırmamış kendini.ayrıca petrucci sololarına çalışarak sadece alternate pickingi çalıştırırsın sağ elle alakalı olarak.buda eksi bir tarafı.