-
Tech 21 SansAmp Classic pedali ne işe yariyor, ne pedali, nasil ve nerelerde kullaniliyor beni bu alet hakkinda bilgilendirirseniz cok sevinirim.Bu pedal hakkindaki herseyi bilmek istiyorum.
-
abi SansAmp'ların çok tehlikeli aletler olduğunu duydum.ben bas için bi pedalını alcaktım ama param yetmedi :(( SansAmp kullanan bi daha geri dönemiyomuş.işin özü çok sağlam aletler olduğunu duydum.
-
bunu ben de duydum.ama alet hakkinda (Tech 21 SansAmp Classic) hicbirsey bilmiyorum.adi bircok yerde geciyor ve ben bu alet hakkindaki herseyi bilmek istiyorum.beni bilgilendirirseniz cok sevinirim...
-
-gitardan gelen sinyali biçimlendirir.
-distortion pedalı.
-barda çalarken kullanılır kayıtta kullanılır. dandik amfilerde ve zayıf pa sistemlerde de iyi sonuç verir.
-
yani bu üçünü aynı anda yapabilen bi pedal mı?ilk maddeye göre mesela ayrı bi distortion pedalım varsa tonunu daha da sertleştirebilir miyim frekans ile oynayarak ya da başka bi şekilde?ikinci maddeye göre içinde ayrı bi distortion efekti bulundurmasından mı bahsediyoruz yoksa ilk madde ile alakalı bi olay mı?üçüncü maddeyi biraz açar mısın pek bişey anlamadım da?
-
Bu alet bir distortion pedalını ve bir kabin simülatörünü ve basit bir ekolayzırı içinde barındıran bir pedal.
En önemli özelliği içindeki kabin simülatörü sayesinde kayıtlarda ve gitar anfisinin bulunmadığı yerlerde direkt bilgisayara veya miksere girilerek iyi bir ton elde edilmesi. Anfiyi taşımaya, kurmaya, mikrofonlamakla filan uğraşmaya gerek kalmıyor yani bunu kullanınca.
Bunun dışında kendi distortion tonları da bir çok müzik türüne uygun şekilde ayarlanabildiği için her yola gelir bir alet.
Ama ben bi tane gt2 denemiştim beğenmedim mesela, o ayrı :)
-
peki ben bu aleti istanbulda nerede dinleyip deneyebilirim?bi de bu aleti kurt cobain'in kullandigini duymustum.mesela nirvana'nin bleach albumundeki blew sarkisindaki distortion tonu ile smells like teen spirit'in distortion tonu ayni aletten cikmisa benzemiyo.bu aleti blew'deki distortion tonunu yaratmak icin kullanmis olabilir mi?ya da bu iki ton ayni aletten ciktiysa(Boss DS-2) SansAmp classic'i nerde kullandi?bile biri aciklarsa sevinirim...
Not:Elimde nirvananin bi sarkisinin canli kayidi var.bu sarkini basinda adam bi distortion tonundan baska birine geciyo(daha sert bi tona).Acaba bu geciste kullandigi alet SansAmp miClassic mi?ilgilenenler e-maillerini verirlerse(Garmes ile) adreslerine yollayabilrim... tesekkurler...
-
Soruna cevap değil ama, SansAmp'ın çok karakteristik bir sound'u yok. O yüzden zannetmiyorum ki birisi dinleyip de "evet bu olsa olsa SansAmp'tir" diyebilsin.
-
Ordaki tonun ne olduğunu belirlemen bir pedalla zor.. bunun gitarı var gitarın manyetiği var amfisi var kayıttaki oynamaları var..
ama bir fikir edinmek istiyorsan şu siteye bakabilirsin:
http://www.tech21nyc.com/classic.html
Hatta daha da iyisi senkop'a gidip aleti denersin..
-
tesekkurler,daha bilginiz varsa veya kullanan biri yorum yazarsa beklerim...