Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Tech 21 SansAmp Classic

• prekazi • 21 Şubat 2005 18:17 • #541727
    sansamplar arasında tek adam gibi olanıdır olayı harbiden bir amfi simulatörü olmasıdır üstündeki küçük switchlerle değişik amfi türlerini direk miksere girdiğinizde bile alabilirsiniz gainiyle distortion alabilirsiniz ama bunun için yapılmış bi alet değildir amma velakin sıfır fiyatı 400$ civarındadır.
  • jasonic • 23 Şubat 2005 09:58 • #541751
    SansAmp Classic arkadaslarin dedigi gibi öncelikle bir "anfi simulatörü"dür,yani sisteme ya da bilgisayarina dogrudan girecegin,örneklersek bir distortion pedali inanilmaz kötü bir ses cikarirken (dijital bir ses diyebilirim),SansAmp sanki arada anfi varmis gibi davranir,ses gayet analog cikar.Özellikle canli performans gruplari anfi tasimak istemediklerinden SansAmp Classic'i kullanirlar.SansAmp Classic'in üzerinde 8 adet "Switch" bulunmaktadir,bunlar cesitli kombinasyonlarla cok cesitli anfi modellerini simule ederler.Üzerindeki "Presence","Drive" gibi ayalarla ayrica simule edilen anfinin "gain"i köklenmis gibi (pek tavsiye etmemekle beraber) distortion efekti verilebilir.SansAmp anfi görevi görse de,var olan bir anfinin önüne konarak farkli kombinasyonlar saglanabilir,ancak arkadas dogru söylemis,sonuc genelde pek ic acici olmaz.Ancak sonuc itibariyle cok kaliteli bir alettir bence.Simdi senin daha kapsamli soruna gelince:Ben Kurt Cobain'in sahnede SansAmp'tan distortion elde ettigini pek zannetmiyorum,SansAmp bunun icin tasarlanmis bir alet degil,yani demek istedigim Kurt Cobain distortion konusunda daha kaliteli bir secim yapmistir diye düsündüm.Senin konser kaydinda gördügün iki ayri distortion pedalina ayni anda basilmasi,acik distortionun üzerine compressor ya da EQ pedali eklenmesi vs. de olabilir.
    Son olarak gitar tonalarinin (özellikle de distortionun) dijitalliginden,kulak tirmalayisindan rahatsiz oluyorsan ve anfin yoksa SansAmp öneririm ama "sert" distortion icin secenek oldukca fazla.

"neyse.com.tr.tc"