-
aslında ibanezlerin şu özelliği var mesela satriani abi ya da vai amca nın gitarından alabılırsın alırsın sonrada dersinki u gitar niye onunki gibi ses vermiyo çok basit ibanezler ünlü kişiler için özel üretilir sonracıma bi çok gitardan kalitelidir ama alırsan fender u.s.a al
-
soyledigim gitarın modeli grg270b imis.japonmus.ben metal muzik yaparım sanıyorum.
-
metal yapacaksan hatta baya sert bir şey istiyorsan jackson da önerebilirim. jackson'ın zaten fazla pahalı olmayan modelleri japonya üretimli o yüzden işçilik falan çok iyi ve klavyeleri çok rahattır jacksonların. hatta o paraya jackson kelly bile bulabilirsin veya king v ve ya randy rhoads bu gitarlar hem şekil hem ses hem de klavye rahatlığı bakımından aşmıştır
-
ben alamıyorum parasızım bari benim yerime de al bea ustaa..... :.....(
-
alma derım neden dersen bu tur gıtarlar sololarda ve akorlarda ruhsuz bır ses verır onun yerıne daha hos tonlu washburn , jackson , ESP al derim ben.ibanez bence cok kotu bır gıtar.ozellıkle strianni nin sololarındakı ruhsuzlugundan anlıyabılırsınız.
-
kesinlikle ben de rg 1550 var çok çok memnunum bunların fiyatı 1200 dolar cıvarı peşimn alrsn 1000 e bulursun.
ibanez karşıtı arkadaşlara kesinlikle aldanma .
ibanez in pahalı modelleri kesinlikle iyidir.
-
Rg270 im vardı,made in korea..ondan alma..hatta korea malı hiçbi ibanez alma..şimdi rg2550(made in japan) kullanıyorum.ölene kadar da kullanmayı düşünüyorum.çok üstün bi gitar ibanez,perdelerini bile markalaştırmış "jumbo frets" diye..o yüzden pahalı..git bi tahta parçasının üstüne "ibanez" yaz 100 dolardan alıcı bulur..
-
iki kişi aynı şeyi söylese bende ondan alıcam haala bekliyorum ama nerdeee
-
Ben İbanez S470 (Kore) aldım. 5 ay geçti. Çok memnunum. 630 Euro ya almıştım. Kesinlikle tavsiye ederim. Eğer değiştirirsem JS alırım heralde...
-
Abi Steve Vai,Satriani,Daron Malakian bu gitarı seçmiş adamların bi bildiği var yani dimi...