Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ben de davuL!!!

• glsh_bl • 7 Şubat 2005 09:44 • #541401
    ya ben de davuL çaLmak istiyorum hem de bayadır istiyorum hem de çok istiyorum ama müzikle ilgili( nota falan..) hiç bir şey bilmiyorum!!
    nolcak şimdi?!
  • Infusion • 7 Şubat 2005 20:45 • #541413
    şimdi arkadaşım nota falan gerçek anlamda kendini geliştirmek istiyorsan ders alacaksın, öyle amatör falan takılacam diyorsan pad alacaksın eğer, paran varsa ve çok istekliysen de davul alacaksın!
  • HardrocK • 7 Şubat 2005 23:21 • #541415
    sendeki heves mi yoksa gerçek bir istek mi???

Sen şimdi hemen ne hevesi yaw ben gerçekten istiyorum falan diyeceksin ama bunu düşünmeden söyleme,çünkü çalmak istediğin alet çoğu müzik aletinden daha zor!!!

The Wolfram
  • minasius • 8 Şubat 2005 00:10 • #541417
    Ben de iki sene boyunca davul diye yırtındım, ciddi bilgiler edindim sonra baktım eve davul alırsam kovulurum (zaten evinde ses yalıtımı yoksa kesinlikle eve davul almayı aklından geçirme), önce bi studyoya gittim çalabiliyomuyum diye çıkıyodu bişiyler ben de azmettim kursa gittim. Alanında en iyisi diyebileceğim bir davul studyosu var: "HipHop" gerçek anlamda Jazz Davulcusu yetiştiriyolar. Gidebiliyosan git derim katacakları çok şey var öğrenecek ne kadar çok şey olduğunu oraya gidince anladım :) Ama kasar dersen para problemse eve bir çalışma pedi ve eğitim cd leri önericem. CD lerden de çok şey öğrenebiliyosun...

Umarım hayalini gerçekleştirebilirsin, daha önemlisi bundan zevk alabilirsin !
  • glsh_bl • 8 Şubat 2005 10:18 • #541428
    yok ya ciddi ciddi istiyorum...hem de kaç senedir yok sınavdır yok biLmem ne oLmadı ama artık bitti her şey!ama nerden başlıyacam napcam bilmiyorum.
  • AYŞA • 8 Şubat 2005 13:10 • #541429
    kulaksız davulcu olmaz

iş keşke nota bilmekle sınırlı kalsa..ama nota bilmek ya da teknik bilgiye sahip olmakla iş bitmiyor.bence gitarı herkes çalabilir.
    ama iyi ama kötü..
    bu davul işi biraz kulak ve ritim duygusu ister.tek başına belki çalabilirsin ama iş gitarla süslenince kalırsın böyle bakarsın bön bön.
    sen nerden biliyosun diye soracak olursanız ona da cevabım var.
    tanıdıklardan ordan burdan görüyoruz işte..yetmez mi!!
  • SpikY • 8 Şubat 2005 13:40 • #541430
    arkadaşlar davul çalmak için ilk oturduğunuzda çalabiliyor musn çalamıyormusun o önemli.Varsa bişiyler sonra kendini geliştirmek için nota ve teknikler öğrenilir.Ben davul çalan birisi olarak davul zor bi alet depill.Sadece onu anlamak ve diğer enstrümanlara kıyasla biraz daha fazla çalışmak gerekiyo.Davulu seviyosanız ve kulağınızda varsa peşinden gidin devamı gelir.....
  • cc_baran • 9 Şubat 2005 11:49 • #541464
    davul her şeyden önce çok iyi bir kulak ve ritim duygusu ister. teorik kısmı ve çeşitli teknikler daha sonra gelir,davula yakışmak ve yapışmak esastır,güzel alet,severim az buz çalarım. bizim davulcuya kerem menza derim,menzadır kendisi,ruh işi olduğuna inanır,duygu meselesidir,teknik de çok önemlidir. ben bilmem beyim bilir.
  • AYŞA • 9 Şubat 2005 13:57 • #541467
    baran sanane ben gerekeni yazdım..davulu çalacak oln bi de hatun bi daha görmücem seni buralarda..
  • KirkHammett • 10 Şubat 2005 19:41 • #541515
    eet heveslıysen once buyuk grupları arastır..mesela Metallica...
    Lars Ulrich kımden kurs almıs.adam kendı hırsıyla bu ıse sarılmıs..ozellıkle ılk albumlerını yapana kadar kımseden ders almamıslar.daha sora Kırk hammett Striani den Jaymz de Iommı den ders almıstır ( 3 ay kadar ) yanı kısaca metal musık yapacam dıyorsan kımseden ders alma...sadece kendını gelıstır...kalıtesız bır baterı setı al arkadaslarınla calıs...nota fılan ısın hıkaye kısmı...sor bakayım lars ulrich nota okuyabılıyormuymus :) ben sordum