Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ben de davuL!!!

• glsh_bl • 14 Şubat 2005 13:45 • #541601
    ya ankarada ders aLabiLeceğim neresi var biLen duyan vsvsvs...
  • glsh_bl • 15 Şubat 2005 13:51 • #541625
    eee sonuç nedir şimdi bana kimse ders vermeyecek mi=((
  • fates_warning • 15 Şubat 2005 14:19 • #541630
    nota bilgisi çok çok önemlidir davulda..garajda bir sürü ilan veren var ankarada veren..
  • fates_warning • 15 Şubat 2005 14:21 • #541631
    evet nota işin hikaye kısmı..o yüzden lars ı genelde davuldan anlayan kimse beğenmez hehe
  • chirkinordek • 19 Şubat 2005 21:07 • #541698
    bazı arkadaşlar biraz saçmalamış sanırım.. öncelikle nota bilgisine inanmayan , " notasızda çalınır, kulak ne işe yarıyor? " şeklinde düşünen arkadaşlar , metronom karşısında ne yapacaklar acaba? bu arkadaşlar tempolarının her zaman aynı olmasını nasıl sağlayacaklar acaba? ağızla mı sağlıyacaklar..

öncelikle nota bilgisi gerçekten luzüm birşey. zaten baterinin diğer enstrümanlar kadar zor bir nota bilgisi içerdiğini sanmıyorum. st-drumbass.com'da dersler var. girersen bateri aletlerinin nota üzerinde ne kadar kolay gösterildiğini göreceksin.

sana tavsiyem bu işin uzmanından ( ya da uzman olduğuna inandığın kişiden ) ders alman.. 1-2 ay içerisinde gelişmeler gösterecek , 6-7 ay içerisinde hemen hemen oturtmuş olacaksın..
  • Droogies • 28 Şubat 2005 03:27 • #541815
    valla davulda en zor is metronom olayi.. Davulcularin korkulu rüyasi diyebilirim.. pratik yapan arkadaslar metronomuda olayin icine katsinlar, yaptiklari pratikleri metronom ile yapsinlar.. cok büyük faydasi var.. Bi de Paraddiddle'lara önem vermek gerekiyo..
  • yavuzküçükyıld • 28 Şubat 2005 13:22 • #541821
    Davul çalmak dünyanın en güzel şeylerinden biridir. Tabii bu zevek ve merak meselesi.
    Davul çalma merakı ve yeteneği varsa belirli bir zamanda insan öğrenebiliyor. İstanbulda olsaydınız çeşitli tavsiyelerimiz olurdu. Ancak, teorik olarak, yani mesajlarla ve fırsat buldukça sesli-görsel mesajlarla size yardımcı olacağım. Çok basit yollarla bu işi yapan insanlar var, siz neden yapmayasınız?
    Bu nedenle diğer arkadaşların da interaktif olmasa bile maillerle ders alınan bir durum yaratılacağı fikrini takip etmesini istiyorum.
    Mesajlaşmaya devam ederiz. Göndereceğim ders notlarının bu mekanın trafiğini çok yoğunlaştırmaması için bana mail atarsan memnun olurum.
    Sevgiler,
    Yavuz
  • Rothen • 4 Mart 2005 16:38 • #541875
    glsh_bl

sana minnacık bi öneri sunayım..
    balki amatörce ama yeni başlayacak biri için başlangıç alıştırması diyebilirim..

oturuken sağ ayağınla yere sekiz(8) aynı andada sağ bacaının üstüne sıfır(0) çizmeye çalış..beynini bölmüş olursun bununla..yeni başlayacak biri için ideal bir "ilk" ders olabilir....
  • The_Kryptonite • 8 Mart 2005 13:04 • #541949
    hocam ben de davul.
    sen bana e-mail at ben sana istediğin stüdyoda uygun fiyata nota da öğretiyim hava atmasını da...
    eyvallah..

[email protected]
  • -TeUFeL- • 8 Mart 2005 16:27 • #541952
    önce teknik!sonra kişisel yetenek

ben senin gib başladım bu olaya 3 yıl oldu ve ben metronomla 3 ay önce tanıştım 3 ayda kaptıklarıma bi bakıyorumda önceden sadece tapırdamaktan başka birşey yapmamışım