-
Sen olsan Jackson mı alırdın Ibanez mi ?
Fiyat karşılaştırmaları nasıl?
Hangisinin tonları daha iyi ve sert?
-
şu muhabbet seni hiç bi yere ulaştırmaz..
"Hangi renk daha güzel? mavi mi yeşil mi" demekten bi farkı yok.
Ama objektif olarak cevaplanabilecek sorunu yanıtlıyayım;
Jackson ın tonu daha sert...
Fiyat olarak da bir sürü modeli olduğu için iki markanın alacağın şeye bağlı. 200 dolardan başlar 2000 lere 3000 lere kadar gider ikisinin de fiyatları.
-
ofh ya başlığa bak :) tabi ki jackson abi , tamam ibanez güzel gitarda abartmayalım :) usa Jackson Soloist Sl-1 yekpare gitar tavsiye ederim mesela paran varsa :)
-
Jackson umda var Ibanezimde..
Jackson umda yekpare, birde Ibanez RG serisi bir yekparem var japon,
ama bu iki gitarıda çaldıktan sonra aldığım prestij gitarı Ibanez JEM7V oldu..
Tabiii herşey maddiyata bağlı ... benim fikrim ibanez..
-
ben 2 gitarı da çaldım ama sonunda fiyat/performans açısından ibanez de karar kıldım.gerçi çok param olsa yine ibanez alırım js serisi gayet hoştur.
-
Insanlar Surekli Ibanez'in Sert ve Hoş Görünümlerine Aldanıyor...Ses Tonları ve Kalite Dersen Tabii ki Jackson Diyeceğim Zaten Dave Mustaine , Kirk Hammett gibi efsanevi solo Gitaristlerin Ibanez Kullandıgı Gorulmemıstır Fakat Bı Sad But True yu dınlersen Kirk'un Gitarına dikkat et derim tabii calısına da :)
-
arkadaşlar jackson diyene gülerim
tamam o da iyi tabi
ikisinin de birbirinden iyi modelleri var ve bence aynı kitleye de hitab etmiyor. bunun aksine bir kanı olsa dahi ibanez ile yuşak tonlar da yakalayabilirsin
steve vai ve satriani diyorum ve son olarak ekliyorum çalım açısından en iyisi ibanezdir bunun tartışması yapılmaz
ben bizzat hepsini denemii bir gitaristim. çalım açısından en uygunu ibanezdir .
bu kadar ...
-
tabi ki jackson. bir ibanezden çok daha rahat. tonlar çok daha sert ve kaliteli. kasa tasarımı çalarken zorluk çıkarmıyor. ibanezlerin klavyeleri jacksonlara göre biraz fazla odun.
-
ibanez
-
abi tartismasız jackson... tabi usa olacak.. elime cok ibanez aldım saglam gitardır hatta bu yakınlarda bi ibanez alıcam (RG1570solak japon) ama elime bikere jackson aldım solak dr2 (ozgur pustunun gitarı) ve tek bisey soluyorum JACKSON...
ibanezi aldıktan sora yaza jackson randy rohans alıcam usa..
insanın bi ibaezi bi jacksonu olsa baska ne isterki (cıstakcıysa fender isteyebilir :D)