Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Akita elektronik davul seti deneyen gören?

• veterdem • 4 Nisan 2005 17:56 • #542311
    İğrenç bir şey ya ben çaldım oyuncaktan başka bir şey değildir gerçek bateriyle alakası pek yoktur. Sesler midi gibi çıkıyor polifonic melodilerdeki bateri sesi gibi çıkyor.
    5 kuruş vermem bi de dünyanın parasını istiyorlar.
  • karete • 6 Nisan 2005 14:23 • #542332
    arkadaşımda var 250 dolara 12 taksitle aldı seste biraz midilik var ama şikayetçi değil
  • pUnKeR • 6 Nisan 2005 19:09 • #542337
    ben denedim ve davulcu olmamama rağmen hiç beğnmedim. arkadaşın dediği gibi polyfonic melodi gibi sesleri var.ama programıyla calışıyor belki program sayesinde güzel olabilir..
  • Webeffect • 9 Nisan 2005 11:58 • #542394
    kesinlikle almanizi tavsiye etmem. ben kendim denedim. Berbat. Sesler hem sonra geliyor hemde çok dandik bir ses geliyor. oyuncaktan hiçbir farki yok. Amatör kullanicilar bile çalamaz. çünkü harbiden çok dandik.
  • Attalos • 14 Nisan 2005 20:26 • #542479
    Bende Yamaha elektro davul var bütün bu garajdakilerin(en azından çoğunun)davulundan daha iyi tonları var.Düşünsene kicke vuruon zil sesi çıkıyor ..bunun gibi bir çok ayar yapabiliyorsun.Tonları dediğim gibi harika dinleyen elektro olup olmadığını kesinlikle anlayamaz.Üstünde kendi şarkıları var onların üstüne ritm tutarsın.metronomu var.Ama fiyatı 1600 € sen bilirsin ama alırsan bundan al parabiriktir.Zile para biriktirmene gerek te kalmaz.Kısacası ne istersen var.
  • tosuncukcuk • 15 Nisan 2005 22:34 • #542501
    bende bu setten var ve çokta memnunum sesler daha sonra falan gelmiyo ayrıca isterseniz padlerden tren sesi bile çıkartabiliyorsunuz elbette gerçek davul gibi değil ancak ben 3 aydır bu set sayesinde davulu sıfırdan başlayarak geliştirdim bence yeni başlayanlar alabilir özelliklede apartmanda oturan ve davula meraklı olanlar için ideal bu aletin resmi web siteside var oradan değişik davul sesleri indirebilirsiniz ben öneriyorum
  • anyoneanywhere • 17 Nisan 2005 05:00 • #542528
    valla su anda ev arkadasm da var... calısmak için ama calması zevkli degil...o da satıyo cunku o profosyonel elektronik davul aldı...ilgilenirsen mesaj la beni ben iletirim...
  • minasius • 19 Nisan 2005 07:48 • #542568
    Ya o da 1500 lira mıdır hiç sormayı akıl etmedim ama yamaha nın var bi tane (YAMAHA DD-55 DIGITAL DRUM) çok yaygın herkesin elinde görüyodum bir ara! böyle bir platform üzerine oturtulmuş pedlerden oluşuyor! Herneyse internetten araştırdım 270 euro civarinda birşey! bunlardan sahip olan varsa nedir fiyat performans oranı, iş görür mü hatta zevkle çalınabilir mi ya da nedir??
  • cemolee • 29 Nisan 2005 15:21 • #542775
    ne kadara satıyor acaba
  • -maJestY- • 29 Nisan 2005 23:33 • #542793
    Valla HS de gidip deneyeyim dedim ilk görüşlerim diğer arkadaşlar gibi olumsuzdu ama şöyle diyeyim... Bir kere ayak üstü gidip denemeyle sağlıklı bir fikir edinilmiyor birde sağolsun ökz kardeşlerimiz hi-hat e tren sesi kick pedala alkış koyunca deneme filan yalan oluyor...

Geçenlerde gözümü karartıp bu davuldan aldım 2.el ama çok temiz bir şekilde +1pad ve +1pedal extrasıyla 200YTL'ye aldım. 2zill 2pedal bi set oluşturdum tek eksiğim tomtom. Valla hazır setuplardaki sesler kötü ama ben tek tek uğraşıp en iyi olanları bir setup da topladım açıkçası şu an gayet memnun bir şekilde çalabiliyorum. Kick ler kötü evet bir vurayım derken 2kere vuruyorsun vs. adi ama pad ler gayet güzel bence. Takıyorum kulaklığımı açıyorum son ses arkaya da açıyorum guitar pro yu çalıyorum gayet güzel... Kulaklıkla kullanmazsanız pad lerin pıtpıt sesi geliyo ondan bence kulaklıkla çalışmak daha iyi...

Valla 200milyona davulun taburesini alamazsınız bence tek alternatif . Reklam vermek gibi olmasın ama drumclubforum.com adresinde bu aleti uzun uzun incelemesini yazmıştım ilgilenenler o siteden bakabilir.. Bence alınabilir yani...