-
arkadaşlar zayıf olan parmaklarımı güçlendirmek için bir araç var mı?varsa ismi ne?bu araçla çalışmak doğru mu eğer bir araç yoksa parmak kaslarımı nasıl güçlendirebilirim?
-
Eğer elektro çalıyosan böyle bişe yapma sakın.. El parmaklarının güçlü olması sana hız kazadırmaz aksine yavaşlatır.. Bu sadece akorlarda daha temiz ses almanı sağlar.
Ama akustik çalıyosan bu sana gerekebilir.. Ama normal bir şekilde egzersizlerini(gitar egzersizi) yaparsan yeteri kadar gelişebilir parmakların....
-
GripMaster...
Light veya Medium Tension ile başla...
Onun yerine iptidai de olsa limon sıkarak başlayabilirsin :D
-
limon daha iyi :D
-
ambalaj lastiği sar parmaklarına öyle çal. ben katılmıyorum böyle bir tekniğin yavaşlattığına. yalnız sürekli lastikle çalışma. esnekliğini kaybetmemek için lastikle çalıştığın kadar normal çalışma da yapman gerekir. zaten lastiği çıkardığında farkı anlayacaksın. kalın lastikler olmasına dikkat et. 1 cm. kalınlıkta olanları var. bütün parmaklarına sarıp çal. kolay gelsin...
-
dostum halter falan kaldırmayacan gitar calacan di mi ben yanlıs anlamadım sen bakma metal gitaristler tel iterken sanki bi bok yapıyorlarmıs gibi dislerini sıktıklarına sen teknigini gelistir.kasa falan ihtiyac yok kolay gelsin...
-
bencede bir elektrogitaristin kasa filan ihtiyacı yok..
tekniğni geliştirmen yeterli zaten tekniğini geliştirmen için yapacağın egzersizler senin ihtiyacın olacak kadar parmaklarınıda güçlendirecektir...
buna emin ol...
saygılarımla
pesimist