Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

herhangi bir araçla parmak kaslarını güçlendirme

• calisiformis • 16 Mart 2005 11:03 • #542080
    arkadaşlar zayıf olan parmaklarımı güçlendirmek için bir araç var mı?varsa ismi ne?bu araçla çalışmak doğru mu eğer bir araç yoksa parmak kaslarımı nasıl güçlendirebilirim?
  • grupmulanbu • 16 Mart 2005 12:09 • #542081
    Eğer elektro çalıyosan böyle bişe yapma sakın.. El parmaklarının güçlü olması sana hız kazadırmaz aksine yavaşlatır.. Bu sadece akorlarda daha temiz ses almanı sağlar.

Ama akustik çalıyosan bu sana gerekebilir.. Ama normal bir şekilde egzersizlerini(gitar egzersizi) yaparsan yeteri kadar gelişebilir parmakların....
  • baphomet666 • 16 Mart 2005 12:16 • #542082
    GripMaster...

Light veya Medium Tension ile başla...

Onun yerine iptidai de olsa limon sıkarak başlayabilirsin :D
  • thriller • 17 Mart 2005 02:52 • #542103
    limon daha iyi :D
  • drummist • 18 Mart 2005 00:13 • #542110
    ambalaj lastiği sar parmaklarına öyle çal. ben katılmıyorum böyle bir tekniğin yavaşlattığına. yalnız sürekli lastikle çalışma. esnekliğini kaybetmemek için lastikle çalıştığın kadar normal çalışma da yapman gerekir. zaten lastiği çıkardığında farkı anlayacaksın. kalın lastikler olmasına dikkat et. 1 cm. kalınlıkta olanları var. bütün parmaklarına sarıp çal. kolay gelsin...
  • dreamth • 19 Mart 2005 15:02 • #542132
    dostum halter falan kaldırmayacan gitar calacan di mi ben yanlıs anlamadım sen bakma metal gitaristler tel iterken sanki bi bok yapıyorlarmıs gibi dislerini sıktıklarına sen teknigini gelistir.kasa falan ihtiyac yok kolay gelsin...
  • pesimist • 20 Mart 2005 13:53 • #542150
    bencede bir elektrogitaristin kasa filan ihtiyacı yok..
    tekniğni geliştirmen yeterli zaten tekniğini geliştirmen için yapacağın egzersizler senin ihtiyacın olacak kadar parmaklarınıda güçlendirecektir...
    buna emin ol...

saygılarımla
    pesimist