Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

korsan mevzusu

  • rehareha • 6 Aralık 2005 14:39 • #562050
    kayıt dışı ekonomiye dönüşen korsan cd satışına karşıyım.

    ayrıca üst geçitlerde,köprülerde cd satan insanlara 2 milyon verip kalitesiz kayıtlar almak,parayı sokağa atmak çok mantıklı değil.

    korsan oluyor mu bilmliyorum ama paylaşım programlarını destekliyorum.eğer paylaşım programları olmasaydı ve bu işlerin memleketimizde organize edilmesini bekleseydim,ben istediğim tek bir albümü dinleyemeden ölüp giderdim.açıkçası hakan peker'in veya finlandiya'daki bi rock grubunun ne kazandığı benim hiç umrumda değil.altında cillop gibi arabası olan,para derdi olmadığı için istediği her müziği yapan,rahat rahat albüm bulup da dinleyebilen ben değilim.kim olursa ,hangi zihniyette olursa olsun,bazı insanlar 6 ay stüdyoya girip,kayıtları mayıtları yapıp,cd'ye basıp onları satacak,ve bu satış sırasında sadece kaba etlerinin rahatına bakacaklar diye ben ne kendi hayatımdan,ne de kendi paramdan fedakarlık ederim.çünkü kimse kusura bakmasın,öenmli olan benim,ve benim hayatım,benim müzik dinleyebilmem,ve birileri bazı işleri düzeltecek diye bekleyecek zamanım yok.

    müzik gelişsin diyosanız kimsenin bekleyecek vakti yok. paylaşım programlarını sonuna kadar kullanırım ,siz de kullanın.
Bu konunun tüm mesajları