Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sound blaster live value 5+1 bilgisyarda kayıt için yeterlimidir?

• Blind • 16 Ocak 2005 22:55 • #560340
    valla arkadaşlar siz nasıl kayıt alıyosunuz bilmiyorum ama eğer evde amfiniz varsa sağlam bi mic alın ve onu bilgisayara bağlayıp amfiye dayayın çok farkediyo ama mic sağlam olması lazım dandik mic ler daha beter bozuyo sesi ayrıca microfonla yapılan kayıtlarda çok iyi bi ses kartı gerekmezde yani ben onboard ses kartına bile kayıt yaptım o şekilde hiç fark yok dersem yalan olur ama çok etkilemez benden sölemesi
  • thriller • 16 Ocak 2005 23:14 • #560341
    onboard ses kartı ile kayıt yapılmaz...sadece dışardan kayıt yapıyosan belki ama herhangi bir müzik programı ile ornek reason ile kayıt hazırlıyosan yani efektler samplelar vs. en az bir audio ses kartı şart..bende l,ve value var.o bile çok kötü.
  • weiss • 20 Ocak 2005 01:51 • #560353
    aslında tencere ile 24 c a p r i c e ç a l m a k b i l e m ü m k ü n . y a n i y e t e r i n c e z o r l a r s a n . o n - b o a r d s e s k a r t ı y l a b i l e r e a s o n k u l l a n ı r s ı n . b e n i m t a v s i y e m m - a u d i o s e s k a r t l a r ı n a b a k m a n . h a t t a m i d i k l a v y e i l e s e s k a r t ı a y n ı k a s a d a p a k e d i b i l e v a r ( v a r a m a ç o k p a r a ) onun yerine sonica vs alabilirsin çok ucuz bi fiyata ya da audiophile alabilirsin biraz daha pahalıya. 7+1, 24 bit kayıtlar filanda çok şık olur hem içeriden?? hem dışarıdan.