Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

music123 sitesinden alışveriş yapanlar beri gelsin

• XES • 2 Mart 2005 10:35 • #560609
    evet 100 dolar üzeri ürünler gümrük vergisine tabidir.
    eğer amerikada falan yollayabilecek biri yoksa ve düşük vergi vermek isterseniz AB ülkelerine sipariş vermelisiniz. AB ülkelerinden gümrük vergisi alınmamakta fakat %18 KDV ve değişen oranlarda ÖTV alınıyor. en azından %7-8 karınız olur.
  • kelle • 5 Mart 2005 18:33 • #560622
    ben arkadaşımın bas gitarina deneme amacli Seymour Duncan sj5n 70-75 manyetic aldim. bakalım gumrukte takılacakmı.kargo ne kadar para denemiş oldum. 1.5 ayda geldi.kargo parasi verdim.ama yinede turkiyeden ucuza aldim(zaten turkiyede varmı bilmiyorum).ama 110 doalr uzerinden gumruk alınıyormuş.gitar lar turkiyedeki aynı fiyatla hemen hemen denk oluyor öyle olunca.ama yinede daha ucuza geliyor.hem daha cok cesit var orda.

önce ucuz bisiiler alın.sonra karar verin denemiş olursunuz. 10 dolara falan pedallar var kıyın paraya deneyin

bişey daha ekleyim. garanti sanal kart ile aldım. credi kartı olayına girmeden aldim.olurya dolandiriliriz falan diye.