-
selamlar...
ben şu pedal işini soracaktım. ya ben bi tane alcam ama sadece zoom dan haberim vardı bi de başımıza digitech felan çıktı şimdi ben zoom707II düşünüyorum ama başka markalar felan nasıl yani ne dersiniz ne almalı...
-
zoomdan daha iyiler o kesin
-
zoom alıcaksan 707 alma
-
peki ne alayım zoom olmak zorunda değilim biraz fikir verin ya
-
digitech rp 200 zoomla aynı fiyat ama daha iyi
-
usta şimdi zoom707II deki efektlerin tümü varmı bu rp200 de bi de 200a 300a felan var onlar nasıl
fiyatları nasıl yani 350 400 $ a kadar limitim var
-
digitech rp200 250 dolar nakitte de bi şey yaparlar zuhalde, valla iyi baya, yani zoomu denediysen, emin ol ondan daha iyi olduğunu sen de anlayacaksın,ben sordum rp300 falan nasıldır diye erkan abi (zuhaldeki müşt. tems.)tavsiye etmedi,rp200 iyidir dedi fazla bi fark yokmuş ikisi arasında ama fiyat baya bi farkediyo bildiğim kadarıyla, sen 200 al memnun kalıcaksındır emin ol...
-
abi iyi söylüyonda zuhal nere ben malatya dayım
-
sakın zoom alma predatorlite. korg ve zoom gerçekten bu işi yapamıyorlar. öncelikli olarak boss, olmazsa digitech veya dod öneririm. Ya da biraz daha paran varsa iyi bir amfi simülatörü de işini görebilir. İkinci el bir Line6 POD ve FB4 foot controller bulabilirsin 300$ civarına. Ve inan o paraya sıfırını alacağın herhangi bir processordan çok daha iyi sonuç verir.
-
ya kusura bakma. heheh,,, varsa istanbulda gitardan anlayan bi arkadaşın kesin biliyodur yerini, ona aldır ya da bi yolunu bul,artık kendin mi gelirsin, işte nasıl yaparsan... gerçi sesine bi bak, öyle al bence. ben beğeniyorum ama belki senin daha çok beğendiğin bi şey çıkar, sonuçta herkes aynı gitardan almıyo zevk var, zevk var...hadi kolay gelsin...