-
toneworks derim, dedim ax1500 sanırım 500ytl yeterli galiba.
-
sakın zoom alma predatorlite. korg ve zoom gerçekten bu işi yapamıyorlar. öncelikli olarak boss, olmazsa digitech veya dod öneririm. Ya da biraz daha paran varsa iyi bir amfi simülatörü de işini görebilir. İkinci el bir Line6 POD ve FB4 foot controller bulabilirsin 300$ civarına. Ve inan o paraya sıfırını alacağın herhangi bir processordan çok daha iyi sonuç verir.
abi kafam iyice karıştı yaaa...
amfi simülatörü nedir ki yaww...
Line6 POD ne marka felanmı FB4 foot controller nedir yaww..
off... offfff....
-
abi kafam iyice karıştı yaaa...
amfi simülatörü nedir ki yaww...
Line6 POD ne marka felanmı FB4 foot controller nedir yaww..
off... offfff....
usta bi de benim gitar cort x6 yani seçime bi etkisi varsa bilginiz olsun...
-
ilk olarak processor alma!!amfi simulatörü ise processor olmayıp da direk sisteme girbilmeni sağlayan pedallardır.En unlulerinden biri de sansamp'dır(Bkz
www.sansamp.com(hatta ismi bile fransızcadaki "sans" yani "hariç" ve "amp" yani "amfi" nin kısaltmasının birleşmesinden meydana gelmiştir,"amfisiz" anlamı taşır), foot controller(nam-ı diğer foot switch) amfinin iki (ya da overdrive 2 kanallı olduğunda 3 kanalı) arasında ayağınla basarak geçiş yapmanı sağlayan aletlerdir.gitarların da pedallar usunde bırakacağı etki tabii ki farklıdır.ama cort x6'yı pek de tasvib etmem...
-
usta nasıl yani sisteme direk girebiliyoruz..??
-
ya bak güzelim boşver sen, önünde bi milyon seçenek var. ilk baştan en iyisini almayacağın kesin. ki anlaşılan pek de bilgin yok bu konuda. sen kendine bi processor al. digitech al bitane rp200 300 hangisine paran yeterse artık. boşver zoomu. Zaten preamp miş POD muş analog setmiş, falan bunların ayarını vermen zor olur :) sen mis gibi önceden hazırlanmış efektlerle takıl. sonra öğrendikçe iice değişik yollara başvurursun.
-
hakkaten ya, adam foot switchin anlamını bilmiyo, birileri git yok preamp al, yok tüplü amfi al falan diye cevap yazıyo,,, millet piyasaya direk fender stratla mı atlıyo, anlamadım valla, ben daha yeni yeni kompakt pedal ortamlarına giriyorum, adama ilk günden bi sürü pedal tavsiyesi yazmışlar...kolay gelsin valla ama digitechten şaşmasın eleman...iyice kafası karışır yani...
-
usta sağolun ben kesin kararımı verdim digitech rp200 alıcam
m0rtis ede teşekkürler... benim için en anlaşılır açıkılmayı yapmış sağolsun varolsun
-
ya arkadaslar ben de rp 200 almayı dusunuyorum ama aynı fiyata bir de behriger v-amp2 var sizce hangisi ben digitech i hem satması kolay olur hem de wah pedalı var diye istiyorum yanılıyor muyum düzeltin:)
-
merhaba mortis seni bilgili bularak bi şey danişmak istiyorum ben yeni başladım sayılır özel yapım bi gitarım bi anfim ve boss me 30 var .benim düşüncem şu anfiyi satıp bi ses sistemi alıp çalmak nedeni 5 ayrı yerden sesi duymak daha iyi gibi geliyo bana ama sen similatör diyince içim acıdı çünkü satacağm amfi de footswicth mevcut hemde clean ve drıve modunda ben gitar ve pedalı bağladığımda anfinin bozuk olduğunu sanmıştım ne dersin satım mi anfiyi yoksa ses sistemindede similatör kullanılabiliyo mu hani çıkışa bi aparat takarak bi çıkıştan 2 ve üzeri çıkkış elde ediyosun bir de black ,trash takıldığım için şu manyetiği değiştirsem soundda fark olur mu çünkü boss da baya bi edit yapabiliyorum da şimdiden sağal