-
bende tam bu ikisinden birini alacak kadar para var ama hangisi pek çok arkadaş pod u önerdi ama canlı performans için pek kullanışlı değil wah pedalıda yok birde o masraf çıksın istemiyorum birde bi soru daha rp 300 yerine rp200 alsan çok farkedermi yoksa pek farkları yokmu gitar tonu olarak ???
-
Digitech denen şeyi tavsiye etmem..
rp300ü çalmadım ama..
digitechlerin geneli kötü..
kendin bi pedal yapsan ciddi ciddi digtechin sesinden daha çok tatmin olursun..
resmen oyuncak gibi..
aslında direkt olarak
bi metal zone alsan pedal olaraktan..
o ses seni nasıl tatmin eder biliyomusun
ahhh ahh:'(
-
o zaman abi bana bi pedal setup ı yap 500 milyına delay distortion wah lazım birde pedal board olmadan çalışırmı bunlar
-
olm ben çakmam..
götür elektrikçiye devrelerin çizimlerini o yapsın..
o dediklerin emin olm 100 milyonu aşmaz..!
ya mesajında dalga geçmişsin gibi geldi ama..
digitech harbiden çok boktan bi sese sahip..
bi arkadşım vardı çanakkalede..
o 40 milyona el yapımı bi boss pedal almıştı..
modelini hatırlamıyorum..
böyle bişey olmaz..
jackson ps2siyle kullanıyo..
dilersen mp3ünü atabilirim
-
bence pod al yanına da bir wah alırsın ilerde olur biter. pod la rp300 karşılaştırılmaz bile
-
Adam pop çalacaksa da metalzone alsın değil mi?
-
ne popu ya kardeş en son çıktığım konserde bodom after midnight çaldım
-
haklısın.benim.aklıma.gelmedi..
sadece.metali.falan.düşündüm..
bu.steve.yalan.zaten..
ışık.hızından.hızlı.gitar.çalıyomuş;)
-
Boss HM2 ya da DS1 + Crybaby Q95 + Bossun mavi delayi var piç şiftırla beraber bunlar 500 milyonu geçmez sanırım inşallah.Eyer çok artarsa distortionu MXR Dime ile deiştir.
-
maxtorx6
kardeş sen söylenenlere inanma digitech şuan dünyada bir numara .bende digitech gnx1 kullanıyorum çok manyak bi cihaz istasyon gibi grub manganın electrocusu yagmur bile digitech rp2000 kullanıyor hatta elazıg konserinde pedalı arıza verince benin gnx1 le konsere cıktı çocuk hayran kaldı üstelik bilgisayar destekli pc proglamları var.boss falan hikaye ben hatta gnx2 almayı bile düşünüyorum oyüzdende gnx1 satacam alırsan da sana bi güzellik yaparız
[email protected]
0505 464 18 57