-
Bence Digitech "Rp" serisini alma... Distortion tonları berbat. Digitech in GeNetiX 1 ini alırsan daha tatmin olacagına inanıyorum. Fiyat farkı da çoook fazla degil... (50YTL)
-
maxtorx6
arkadaşım neden bilmeden konuşursun ki? sen şimdi boss ların hepsini denedin hikaye diyorsun öyle mi? :)) ya bu çok komik bi olay..bi kere digitech in sesiyle boss un kini kıyaslayamazsın bile..boss un sesinini ancak pod xt live ile kıyaslarsın...boss gt series prosesörlerden haberin yok galiba? :) ayrıca rp serisi rp100 den rp400 e kadar aynı şey..ton olsun efect olsun..aynı halt... gnx serisi daha iyi doğal olarark rp ler den..rp200 pedal kullanan bir adamın gnx e hayranlıkla bakması da doğal.....pedal alcak olan kardeş sana sesleniyorum..git abi sen boss çek altına bitane babalar gibi...gt-8 al hiç analog olaylarına girme..geçti o devir..hikaye....anfi+pedal+zart+zurt...geç bunları....boss gt-8 derim... ya da biraz daha paran varsa pod xt live..bilgisiz arkadaşlarda insanları yanlış yönlendirmesin...merci..biraz araştırın..
-
bence de gnx 1 alırsan oldukça memnun kalıcaksın.. boss lar da çok güzel ama tabi pahalı normal olarak baya sağlam alet yapmış adamlar.
-
Ama BOSS ların sesi DİGİTECH e göre daha yumuşak. Özellikle GNX lerin tonu chok manyak. Açıkcası ben olsam GNX alırdım.
-
boss-gt8.deneyin ondan sonra konuşalım.içinde ki anfi similatörlerini bi kontrol edin :) mesa boogie dual rectifier bile var.gnx nasıl sert olur :)
-
sende gnx 3000 dene bence :P en az gt-8 kadar deli bi alet..:Pp
-
biliyorum evet oda güzel bi alet.ama ben zuhale uğradığımda henüz türkiyeye gelmemişti kargodaydı.boss aldım bende.ama gnx 3000 de kullandım sonra..yine de söylüyorum boss-gt8 ya da pod xt live.. gerisi yalan... sevgiler..
-
şu anda zuhalde var ama sanırım dışardan getirtmek daha ucuza gelir o gnx i.
-
PODla kıyaslamak bile yanlış rp300'ü.
Ayrıca POD'un söz konusu olduğu bir başlıkta GT8'in amfi simülatörlerinden bahsetmek de pek mantıklı değil sanırım.
-
poooood tabi ki hatta pod xt al hatta pod xt live al yok yok sen git pod xt pro (rec sistem o)