Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

>>ÇET DOMATES KÜFÜR FİLAN FALAN>>

  • GaRaJ Bekçisi • 30 Temmuz 2004 15:23 • #565255
    Arkadaşlar konuyla ilgili standart bir bekçi yorumu yazmanın vakti gelmiş anlaşılan.

    GRJ'ın chat bölümü, anlık sohbet için eksik olan, fikrimizce ufak bir açığı kapatmak için eklendi GRJ içeriğine ama anlaşılan o ki getirdiğinden fazla şey götürmeğe başladı son dönemde. Bu götürdüklerinin içinde ikide bir op olmak için mesaj atanlara, "bekçi gelsene küfürleşmeler başladı yine" diye çağırılmalara ayrılan zaman da sayılacak olursa artık gereksiz bir kamburdan başka birşey olarak değerlendirmem mümkün değil bu bölümü. Sürekli savunduğumuz bilinçli özgürlük sloganının bazı yerlerde bol geldiğini istemeyerek te olsa kavramış bulunuyoruz.

    Buna göre, bahsedilen durumun aşılabilmesi için ya chat kullanıcılarının kendilerine bir çeki düzen vermesi, ya da bu bölümün kapanması gerekiyor. Paylaşımcılık ilkesi adına sizin de fikrinizi almayı uygun buldum. Ama kararı ekip olarak vereceğimizi de bildirmek isterim.

    Sadece kısa bir süre daha bu şekilde önlemler alarak geçirebileceğimizi artık işin suyunun çıktığını da eklerim.


    Not1: Domates nickli arkadaşımızın üyelik detaylarının da kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Herkes kendisini tanıtmak için istediği dili kullanır. Aktif bir şekilde diğerlerini rahatsız etmekle uğraşmayanlara karışmanın doğru olmadığını düşünüyorum, eğer "Domates"in üyelik detaylarını açmazsanız bu mesajı görmezsiniz, eğer cinsel fantezilerini sizinle yaşamak istemesi konusunda bir ileti alırsanız rahatsızlık mesajıyla bekçiye şikayet edersiniz.
    Aktif bir şekilde rahatsız olmaya çalışanlar için ise yapabileceğim bir şey yok, kusura bakmayın.

    Not2: Eğer bir şeye kızıyorsanız bunu belirtmenin en asil yolu öncelikle kendi doğrularınızdan sapmamaktır.
Bu konunun tüm mesajları