Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Geyik Konusunda Ciddi Bir Önerim Var Sayın Bekçim :)

  • Nem • 31 Temmuz 2006 12:24 • #578701
    Bu tespitin çok doğru, GRJ'da onlar her zaman vardı. Onlar her zaman her yerde varlar. Onlarla muhattap olmak istemeyenler için gerekli araçlar zaten mevcut ve etkili. GRJ onlar yüzünden bozulmaz merak etmeyin :)

    İlk mesajda yazdığın fikirle ilgili olarak da şunu söyleyebilirim; bu zaten olan bir şey. Yani içinde konuyla ilgili işe yarar bir şeyler barındıran bir mesaj bir miktar geyik de barındırıyorsa silimez. Herkesin bir konuşma tarzı var, işin içine biraz geyik, biraz espri katmaktan kimseye bir zarar gelmez. Ama geyiğin boynuzlarının büyüklüğü etken rol oynamakta. Genel inanışa ters olarak, önemli olan işlev değil boy bu sefer.

    Yani söylediğin şey zaten uygulanmakta olan bir şey. Ama herkesin bu kadar oto kontrole sahip olmasını bekleyemezsin, bekleyemeyiz. Zaten kimse kuralları falan da okumuyor ki, okusa da ya anlamıyor, ya unutuyor, ya da pek ilgilenmiyor. Eh olsun, ilgilenmesin, bu da beklenemez. Beklemiyoruz biz de, geçip gidiyoruz beklemeden, zaten kimse kimseyi fazla beklemiyor bu devirde..
Bu konunun tüm mesajları