Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Alış veriş ilanları bölümü hakkında bir temenni

  • -maJestY- • 14 Ağustos 2006 12:57 • #579580
    Benim görevim ilan panosunda kurallara uyulmasını sağlamak bunu da yerine getiriyorum. Fikir üretmek konusuna gelince "İlanların arka sayfalara düşmesi" olayına nasıl bir çözüm üretmemizi bekliyorsun anlayamadım, gereksiz ve fazla ilanları zaten siliyorum kalanlara ne yapalım, potansiyeli yüksek bir site günde yüzlerce farklı ilan geliyor dur kardeş eski ilanlar arka sayfalara düşecek sen yazma mı diyelim ?

    Ayrıca şunu da belirteyim ki Arama denilen özellik sayesinde her türlü ilana çabucak ulaşmak mümkün şahsen aylar önce yazdığım ilanıma halen cevap geliyor , tabi "aman ilan 2ci sayfaya düştü hemen yenisini yazayım" zihniyeti panoyu şişirmekten başka bir işe yaramıyor...

    Yorum konusu da bana göre gereksiz bir özellik , ben şimdi istediğim ürünü istediğim fiyata satma özgürlüğüne sahip değil miyim ? İlanımda sizin "Kardeş uçmuşsun" , "5$ bile etmez" gibi yorumlarınızı okumak zorunda mıyım ? Ha eğer alıcıların kazıklanması diyorsanız derim ki o alıcılar bir zahmet internet denen nimetten faydalanıp ürünün 2.el piyasasını bir öğrensinler.

    Müdürsünüz madem çözüm üretin halledin yapın edin demekle de olmuyor bu işler...
Bu konunun tüm mesajları