Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Forumda mesajların silinmesi...

  • ibanetze • 30 Eylül 2006 23:40 • #580912
    O mesajları yazan kişinin isteğiyle sildiniz,buraya kadar herşey normal zaten içeriği de çok önemli değildi editlenmeden önce de..Sonra ben forumda aynı kişinin "forum kurallarına aykırı" mesajlarını gördüm,bunu mesajın altına yazdım "belki en iyi savunma saldırıdır diye düşünüp" ve hem benim yazdığım mesaj hem de arkadaşın yazdığı mesaj silindi.ama ben bunun silinmesini istemedim.Ve benim mesajımdan önce yazılanlar ordaydı gece boyunca sabah ben mesajı yazdığımda onlar da silindi,tamam burda da sorun yok..ama ben başlığı açtığımda konunun başlangıç noktası dahil bütün mesajlar silindi..

    diyorum ki madem bu mesajlar sorunluydu,yazmamamız gerekiyodu,neden o kadar beklediniz ben bunları yazana kadar.Eğer benim amacım forumdaki uygunsuz mesajları silmek olsaydı baştan sona uygunsuzları silerdim!Oluru da budur zaten,niye birisi şikayet edene kadar bekliyosunuz ki?

    Yani tamam,görmemiş olabilirsini demem için de sonraki mesajları silmemeniz lazım,ki zaman aşımı falan da yok ki,isteyince sildiniz..

    Benim de kafam bulanıyo hafiften,daha bi mesaj yazmıycam bugünlük bu konuyla ilgili,son mesajınız aydınlatıcı olursa çok anlamlı olur..Ben de bi daha aynı soruları sormak istemiyorum çünkü :)
Bu konunun tüm mesajları