Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj'da klavye delikanlılığı

  • Aria GalaCtiCa • 16 Mart 2007 02:06 • #584558
    En sonda söyleyeceğimi en baştan söyleyeyim: Herşeyden önce eleştirdiğim davranışı, üstelik aynı başlık altında asla yapmak istemem.

    Ben sadece 9 aylık bir üyeyim, üstelik aria galactica ilk nickim. Yani ben varken cırcır-vırvır forumu hiç olmadı. Öncesinde uzun bir ziyaretçilik dönemim var ama zaten daha önce üye olmamamın sebebi de vakit ayıramamam. Yani cırcır-vırvır için yorum yapacak kadar konuya hakim değilim. Ancak kişisel düşüncem ve tahminim millet olarak geyiğin dozunu ayarlayamıyor olmamız. Geyiğin dozu ayarlanamayınca ve devreye insanların alınganlığı girince de ortamın gerilmesi kaçınılmaz. Bu durumun sebebini geyiğin dozubu ayarlayamamak olarak düşünüyorum.

    Farketmeni istediğim birşey var, o alıntı yaptığın paragrafta "daha" kelimesini sık kullandım. "daha arkadaşça", "daha anlayışla", "daha esprili"... Yani ortada bir kıyaslama sözkonusu, geçmiş ile günümüzü kıyaslama. sadecemüzik'e de belirttim, ortada çok tozpembe bir tablo yoktu, ama şimdiye kıyasla daha azdı. Zaten beni bu başlığı açmaya iten de bu, son zamanlarda bu olayın ayyuka çıkması.
Bu konunun tüm mesajları