Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gelecekte Garaj?

  • simulacrum • 24 Şubat 2008 02:18 • #590517
    simulacrum iyisin hoşsun da abi harbi bazen karşımda o feysbuk senin bu feysbuk benim şu feysbuk onun diğer feysbuk babamın modunda siteleri tek tek dolaşıp benim feysbukum hepinizin feysbukuna bedel, hatta her yer feysbuk olsun yalnız kurtlar hatun bulsun diyen bir bünye var olduğunu hissediyorum.

    hadi sana özel bir simufeysbuk açalım, sadece hatunların üye olabildiği sen orda kendi cennetini kur karışma bize be abi...


    Bir iki mesajımda hatun takıntımdan bahsettim diye neden tüm çabam hatun bulmaya indirgendi? Yeteri kadar arkadaşım var çevremde, tanrı küstah felsefecileri bu konuda kutsamıştır, meselenin bu olmadığını izah etmek için tek tek evlerinizi mi ziyaret etmem gerekiyor? Tek derdim bu olsaydı, hatun konusunda kıtlık çeken bu forumda daha fazla durmazdım. Ayrıca Facebook'u aşağılamak Yonja alerjisinden kalma bir takıntı. Aslında bu patolojik bir durum. Freud'u ne kadar okudunuz bilmiyorum ama, sırf kız-erkek ilişkilerine duyduğu açlıktan ötürü tüm hayatı bunlara yoran ve ilişkilerin her türlüsünü lanetleyen hastalıklı bir karakter yapısı vardır. Beni feysbukçulukla suçlamak bunun bir işareti gibi geliyor.

    Size karışmıyorum, ben bir şey yazıyorum, cevap geliyor. Kanaat alışverişi, izah etmem gerekir mi? Beni var kılan yanıtlarınızdır, diğer türlü yok olmam kolay. Ve sanırım sadece sessizliğiniz bunu başarabilir.

    Yihu .)
Bu konunun tüm mesajları