Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Saçma Sapan İstekler Hakkında...

  • divinemusic • 10 Temmuz 2004 10:05 • #564935
    Arkadaşlar bu saçma sapan istekler bu aralar revaçta. Yok yeni mesaj geldiğinde sörfümü engelliyor, yok asp yapalım php değil, yok dejenere türkçe beni boğuyor vsvsvs... Bu saçma sapan isteklerinizin tek nedeni Bekçi nin bize yakın olması ve yakın davranması. Bu sayede samimiyetten yararlanılarak saçma sapan isteklerde bulunuyorsunuz. Ben hiç görmedim bir kere olsun Bekçi bir kırık link var bi ara bak istersen dediğinizi! Size admin yetkisi verilse neler yaparsınız düşünmek bile istemiyorum. Son zamanlarda sitenin forum bölümü çökmüş durumda, hiçbir güzellik göremiyorum. Yok kim daha iyi yok kim ne yapmış... Arkadaşlar düşünmeden yazmayalım lütfen. Günümün 14 saati neredeyse bilgisayar başında geçiyor ve GRJ dan başka hiçbir müzik sitesinde bu kadar rahat değilim. Siz de değilsiniz eminim. Lütfen bu forumu kelimeler çöplüğü gibi kullanmayın. Dışardan gelen insanlar kendilerinden bi şeyler bulsunlar burada. Biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum sizi. Unutmayın bilgi paylaştıkça çoğalır.
  • paganini • 10 Temmuz 2004 11:43 • #564936
    daha iyiye her zaman daha fazlasını isteyerek ulaşır insanlar.mantıklı ve ya mantıksız insanların birşeyler talep etmelerini engellemek gelişimi yavaşlatır hatta bitirebilir bile.insanlar her zaman birşeyler isteyeceklerdir ve yetkili kişi veya kişiler bunu değerlendirip neyin gerekli neyin gereksiz olduğuna karar kılacaktır elbet.
    bekçi bize yakın oluyor çünkü kendini ve siteyi geliştirmek için bizim yani yaratılan ürünün tüketicilerinin fikirlerini almak istiyor ve bizler de olumlu veya olumsuz fikirlerimizi isteklerimizi şikayetlerimizi belirtmeliyiz.
    bu yaklaşımından dolayı garaj bekçisine teşekkürlerimi iletiyorum.
    bilgi paylaştıkça çoğalır fikirler ile gelişir
    saygılar
  • divinemusic • 10 Temmuz 2004 12:41 • #564937
    Kelime oyunu oynama. Burada Bekçi her saçma sapan fikri uygulamaya kalksa sitenin hali ne olur artık bilemiyorum. İnsanın kendisini bilmesi gerekir, eğer insan kendini bilmezse tanımazsa karşısındaki insanı hiç bilmez hiç tanımaz. Bu çerçevede de mantıklı isteklerin mantıklı fikirlerin ortaya atılması gerekmektedir. Birisi gelmiş buraya saçma sapan isteklerde bulunuyor, GRJ üyesi olmayan biri de bunları inceliyor ve diyor ki; bu sitede iş yok. Evet aynen böyle. Gerek iş hayatında gerek spor hayatında gerekse başka bir yerde olsun iyi beyinlerin yoksa kaybedersin. Burada da ben akıllı adamların azalmaya başladığını görüyorum ve bu yüzden yazımı yazdım. Sen rahatsızlık duymuyor olabilirsin ama ben rahatsızlık duyuyorum. Foruma bir bakıyorum resmen bitmiş. Buraya geliyorum, saçma sapan istekler. Site gelişmiş zaten yeni bir site değil, yeni gelen üyeler siteyi yadırgadıklarından dolayı kendi kılıflarına sokmaya çalışıyorlar. Yok orası öyle burası böyle. Sen de gelmiş bana felsefe yapmaya çalışıyorsun. Bazı şeyleri görmezlikten gelme. Kafanı hepileriye değil biraz da sağa sola çevir ki etrafta neler oluyor bir anla.
  • TooL • 10 Temmuz 2004 12:50 • #564938
    paganini
    zaten divinemusic kimse birsey istemesin dememis.
    birsey isterken mantikli olun, once dusunun sonra isteyin demis ki dogru olan da budur yani yoksa kimse gelismeye falan karsi durmuyor burada.
  • paganini • 10 Temmuz 2004 14:22 • #564939
    divinemusic in yazdıkları da saçma sapan bir istek değilmidir? tüm insanların mantıklı bir şeyler istemeleri
    bütün forumların mantıklı konular içermesi.
    eğer böyle olması isteniyorsa site ve forum için kesin ve katı kurallar konulması gerekir.bu kurala uymayan başlıklar silinmeli ve uymayanlar uyarılması gerekirse üyelikleri silinmelidir.ancak bu forumun amacının bu olduğunu sanmıyorum.
    zaten forum yeterince başarılı ki bölümlere ayrılmış
    müzik hakkında bilgilendirmeler,enstrumanlar hakkında ve garaj hakkında insanların yorumları....
    aptallık en büyük günahlardandır ancak engellenemez.
    bu siteye giren insanları segmente edemezsiniz.aptal da olsa akıllı da olsa fikrini,isteğini söyleyecektir.söylediği şey kendisi için önemlidir olumlu veya olumsuz en azından cevap aldığında bu o kişinin siteye bağlılığını artıracaktır gene söylüyorum istemez o tür insanlar deniyorsa kurallar değişmelidir.
    benim söylemek istediğim sitedeki gereksiz isteklerin hoş olmayan muhabbetlerin kısacası rahatsız edici ve sitenin kalitesini düşüren yazıların artmasının hoş olmadığına katılıyorum ancak bunun olmamasını istemek yanlıştır bu böyle bir sitede pek mümkün değildir.
    belki aptallığı kabul edemezsiniz ancak varlığını kabul etmek ve anlamak zorundasınız.
    ayrıca divinemusic ben yorumumu yaparken senin yazdıklarına yorum yaptım sadece kelime oyunları yapma gibi saldırgan bir dil kullanmadım.
    amacım sadece kendi yorumumu yapmaktı.
  • divinemusic • 10 Temmuz 2004 15:07 • #564940
    Benden sana tavsiye o zaman, yorum yaparken lafı dolandırıp durma direk konuya getir ok? Böylece kelime oyunu yapmamış olursun. O kadar şey yazmışsın benim söylediklerime getirmişsin olayı. Ben sana şimdi ne yazayım? Ben de şikayet ediyorum forumdaki yazıların kalitesinin düştüğünü sen de kabul etmişsin. O zaman dostum sen neyi savunuyorsun? Sadece burada donkişotluk yapmak için mi böyle bir yazı yazdın? Ya da bazı şeylerin farkında değil misin? Ben bu olayı gündeme getirmezsem nasıl insanlar bazı şeylerin farkına varacaklar? Sadece bu sorunun cevabını istiyorum senden. Lafı dolandırmadan direk cevap verir misin?
  • GaRaJ Bekçisi • 10 Temmuz 2004 15:22 • #564941
    Arkadaşlar,

    Öncelikle biraz sakin olalım. Bağdaşımızı kurup müziğimizi dinleyelim.

    Gelişme için öneriler tabi ki gereklidir. Herkes kendince gerekli olduğunu düşündüğü şeyleri bizce de paylaşmalı ve fikirler tartışılmalı. Burada bizim öncelikle yapmaya çalıştığımız şey herkesin isteklerini optimum bir yapı altında buluşturmak. Örnek vermek gerekirse, "yeni mesaj uyarısının sörfü kesmesi hatta işyerlerinden siteye girenleri zor durumda bırakması" optimizasyonun sınırlarının içine girerken, "noktadan sonra kendiliğinden büyük harf değişimi" çok ta elzem görünmüyor. Fakat kafamızda gerçekten çoğunluğun istediği işler yapıldıktan sonra nerelere yönlenmemiz gerektiğiyle ilgili fikirler oluşturuyor.

    Bu doğrultuda sitenin diğer yerlerinde de sayısız kere rica ettiğimiz gibi düzgün bir şekilde dile getirilmiş iyi tanımlanmış önerilere her zaman açığız.

    divinemusic'in siteyi bu kadar sahiplenmesi çok güzel, fakat genel mantalite olarak forumlarda bir özgürlük konseptini uygulamaya çalışıyoruz. Kimi zaman bu özgürlüğün anarşik yapılara döndüğü de görülüyor. Bu yüzden elimizden geldiğince az karışarak forumun yönetimini devam ettirmeye çalışacağız. (burada anahtar kelime: elimizden geldiğince)

    Görüşmek üzere
    GaRaJ Bekçisi (Düzen bekçisi değil :D)
  • paganini • 10 Temmuz 2004 15:26 • #564942
    ben de seninle aynı düşünceleri ve rahatsızlıkları paylaşıyorum evet ancak bu sitede böyle bir isyanın böyle bir isteğin mantıksız olduğunu savunuyorum ve lafı dolandırmadım bir şeyi savunurken uzun uzun bunu niçin savunduğumu anlattım.
    sonuçta ben insanların isteklerini gerekli veya gereksiz dile getirmeleri gerektiğini savunan bir insanım yaptığım sadece senin isteğine kendi yorumumu getirmek.
    umarım bu sefer anlaşılırım.
    bundan sonra senin yorumunun gerekli olup olmadığı değil de
    sikayetlerin hakkında yorum yapılsın
    teşekkürler.
  • divinemusic • 12 Temmuz 2004 08:33 • #564943
    Buradaki insanların manava, oradan iki kilo muz, bir kilo elma bir kilo da armut ver der gibi çok rahat bir şekilde hiç de gerekli olmayan isteklerinin yersiz olduğunu anlatmaya çalıştım. Umarım bu önemli mesaj alınmıştır. Bu istekler bizi hiçbir yere götürmeyeceği kanısındayım. Elbette bir şeyler dile getirilecektir. Fakat bunlar kişisel istek olduğundan ve mantık çerçevesinden uzak olduğundan saçma sapan diye nitelendirdim.

    Bekçim elbette sahipleneceğim günümün yarısı burada geçiyor. Bazen uzaktan kendime baktığımda aklımdan da çok mu karışıyorum acaba? sorusu geçmiyor değil :) Ama merak etmeyin yogaya başladım bundan sonra daha sakin olacağım :)

    Bazen sert çıkışlar, soğuk şoklar insanları kendilerine getirir. Umarım,

    Bu arada seni bir bağlamda manava benzettik gibi oldu Bekçi :)
    Sadece örnek vermek istedim yanlış anlaşılmasın lütfen.
  • mortimer • 12 Temmuz 2004 10:10 • #564944
    divine müsik insanı yoga seni kendine getirmiş eheyt :)) daha önce konuyla ilgili bişi yazacaktım sonra döversin falan filan diye vazgeçtim :))) neyse artık sorun da çözülmüş ÇAY BEKÇİMde olaya el atmış tamamdır (mı?)