Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ulan sayın bekçim baksana

• gitarTELi • 7 Mayıs 2005 19:27 • #568894
    [::K.İ.L.İ.T::]
    BEKÇİ SENİ KALİTE ZİNCİRİMDEN ÇIKARTDIM.

düşündürücü
  • ner • 7 Mayıs 2005 19:38 • #568897
    [::K.İ.L.İ.T::]bari sizin kalite zincirleriniz olmasın. yetiyor zaten var olanlar, kendi değerlerinizi kendinize saklayın, milletin elinde p.ç olmasınlar bari onlar da.
  • likablegirl • 7 Mayıs 2005 19:39 • #568898
    Eeee Biri alır biri bakar kıyamet bundan kopar :P

[::K.İ.L.İ.T::]bunun böyle olacağı belliydi teeeeeeeeee bu projenin başında demiştim herkes birbirine gircek ne kadar pisişik bir insanım ben ya ;) Şaka bir yana Affedilmeyene katılmamak elde değil. Genel bakıldığında Affedilmeyen abimiz haklı gibi. Garaj çok değişti eski tadı tuzu kalmadı. Ama Bekçimiz de buraya yazmalı tek tarafı dinleyip yorum yapmak da bir adaletsizlik sonuçta. Garaj Bekçisi lütfen sen de yaz seni de dinleyelim...

ADALET HER ZAMAN YERİNİ BULUR...

Buna inanın,

Bunu uygulayın...

Sevgiler saygılar "likablegirl".
  • Axl_Rose • 7 Mayıs 2005 19:42 • #568899
    [::K.İ.L.İ.T::]Affedilmeyen abi.. seni çok tanımıyorum ama forumlarda kralsın abi. seni sonuna kafar desteklemekle kalmayıp, ellerinden öpüyorum. noktasızlık yakışmıyo sana hakkaten, çıplak gibi duruyo. ama bekçi de meşgul şimdi gelip de nerdeeeeeeeeeee cevap yazcak????
  • Affedilmeyen • 7 Mayıs 2005 20:04 • #568902
    [::K.İ.L.İ.T::]ya bişeyi açıklığa kavuşturalım.
    ben nokta felan istemedim ne olduğundan dahi haberim yoktu. bir kardeşimiz sana nokta vericem dedi bende o neki diyene kadar abi bak şimdi forumda bir sayfan daha var dedi.
    olay bu kadar yani. ben ne nokta bilirdim nede istemiştim.
    daha sonra bi arkadasla tartıştım. ne ben haklı oldum nede o haksız ama cezayı yiyen ben oldum.
    tartışma sebebi ve yazışmalarıda buraya koyarlarsa alınlarından öperim ama nerde o cesaret. neyse baktım nokta yok bi süre bekçiyle mesajlaştık bana olmadık şeyler anlatdı dürüstlüğü konusund. baktım anlaşamıycz eyvallah dedim konuyu kapatdım bi yerde de sen alırsan bende alırım inatsa inat deyip başka bir arkadasımdan tekrar nokta aldım. ama ne bir tartışma ne de ahlak dışı bişey yazmadığım halde bi baktımki gene yoklar.
    ben sadece ortadaki adaletsizliğe isyan etdim.
    insanları zivanadan çıkartacak şeyler yazıp da ağızlarının payını birileri verince zivanadan çıkartan değil de ağızlarının payını vermeye CESARETleri olanlar cezalandırılıyor.
    yoksa bu noktanın ne hayrını gördüm ne de ne işe yaradığını anladım.
    istesem şu anda gene alırım o da değil sorun. benim ikinci alışım inat içindi bekçinin ikinci kez benden alışı ne için onu anlamadım.
    ama dediğim gibi ben bekçiyi kendi kalite zincirimden çıkartdım.
    ne bir açıklama bekliyorum ne de başka bir şey.
    buna benzer bir hadiseyide cırcır kapanmasında yaşamıştık.
    ben topik açtım bekçiye yazdım çizdim bak bakalım bunlarda ispatı sen burada haksızsın dedim 2 hafta sonra arkadas gelip garaj kural kıl yün bişeyler saydı ne bir cevap verdi ne de konuyu açıkladı. yaparsa gene aynısını yapar. gelirse kendince yazar gerisini iplemez.
    anlatalım tartışalım ikna edeyim bunlar yok bekçide
    yaptığımı doğru bilirim doğru bildiğimi yaparım felsefesi bende de vardır ama ben karşımdakine haksızlık yapmam.
  • likablegirl • 7 Mayıs 2005 20:31 • #568907
    ;)

[::K.İ.L.İ.T::]Affedilmeyen abi ben de var mıyım senin kalite zincirindeee ;) (ortam çok gerildi yumaşatmak istedim;))
  • reseyyar • 7 Mayıs 2005 20:44 • #568909
    ;)

[::K.İ.L.İ.T::]
    bekçinin ikinci kez benden alışı ne için onu anlamadım

abi niçin olacak sen ne için ikinciyi aldıysan o da aynı sebepten dolayı senden aldı...:D
    laf aramızda bizim bekçi pek inatçıdır..aklıma üyelğimin iptal edildiği zamanlar geldi..:D Ben inat olsun diye yenireseyyar, yinereseyyar felan diye üyelik açıyodum oda maşallah hiç altta kalmıyor anında iptal ediyordu...:D
    Biraz dedikodu gibi oldu ama buralarda artık denilenler kimseye birşey koymuyo...
  • a_TAZMANİA_a • 7 Mayıs 2005 21:14 • #568917
    BEKCiiiiiiiiiiiii!!!!!

[::K.İ.L.İ.T::]Ya art1k garaj sarm1yor beni zaten say1L1 adam gibi adam var burda onlar1da bu bekci denen z1rtapoz yüzünden kaybetcez Bu yazd1g1m forumdan sonra ne yapabilir anca benim uyeligi iptal eder.Yap lan zaten baska bi b.k ta yapt1g1n yok. !!!!
  • likablegirl • 7 Mayıs 2005 21:18 • #568918
    BEKCiiiiiiiiiiiii!!!!!

[::K.İ.L.İ.T::]Ya küfüre hakarete gerek yok ya adam gibi konuşun!!
  • pUnKeR • 7 Mayıs 2005 23:38 • #568931
    BEKCiiiiiiiiiiiii!!!!!

[::K.İ.L.İ.T::]affedilmeyen sana katılıyorum ama bir kere noktaları alınana bir daha verilmiyormuş ondan ikinci kez olmamıştır senin iş...