Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Nicklerimiz nerden geliyor?

• pesimist • 14 Haziran 2005 14:27 • #570454
    uzu ince bir yoldan geliyo,yorgun o yüzden :O)

almanyadan gelen amcam hediye etti benimkini...

saygılarımla
    pesimist
  • imsomniac • 14 Haziran 2005 14:28 • #570455

ithal yani..
  • josf_in • 14 Haziran 2005 14:37 • #570457

josf_in
    josf
    josef-yusuf demek
    yusuf da benim çok kullandığım deyimlerden biri
    yusuf yusuf etmek
    bitarafımın 3,5 atması
    ://////
  • oqz • 14 Haziran 2005 15:10 • #570464
    ufuk abi adam ben oqz üm diyor sen geyiksin diyorsun
    adamdan iyimi bleceksin... :)

saygılarımla
    pesimist

aa! sen hiç geyik oqz görmedin mi?? ne ayııp!! duymuyum görmüyüm bi daha böyle cahilliklerinizi..cıkcıkcık..
  • sdqantaris • 14 Haziran 2005 15:22 • #570465
    Ben söylemiycem. Gizem yapıyorum. Yok öyle değil de... İşte özel bir takım çağrışımlardan kaynaklanıyor benimki.

"antaris" Akrep takım yıldızı "Antares"in bilim dünyasındaki Latince adının Türkçe'de ve Türk bilim çevrelerinde kabul görmüş hali. Ben de Akrep burcuyum o açıdan bir hayli eskiden çok hoş gelmişti bu isim, hala da hoş geliyor.

sdq da "Self Destructive Quality"nin kısaltması. Eskiden bunu çok kullanırdım.

Garaj'a üye olurken sdq da olmadı sanırım antaris de olmadı. Ben de bitiştirdim ikisini. Saçma oldu biraz ama işte. Değiştirmek istedim, sordum Bekçi'ye öyle bir opsiyon yokmuş.

Diğer sitelerde antsinmymind, contradictionswithin ya da sadece kendi adım soyadımı kullanıyorum.

Böylece bir gizem daha çözülmüş oldu. Lölö.
  • tamaism • 14 Haziran 2005 18:42 • #570488
    tama davula olan ilgimden tama bilimini kurdum.tamayla yattım tamayla kalktım tamayla seviştim...
  • shadowinthesun • 14 Haziran 2005 18:45 • #570489
    aslında geldii bi yer yok,orjinal,yani ben uydurdum:)ingilizce oldu ama güzel oldu yaa:)benim aklıma yattı
  • craSSa • 14 Haziran 2005 18:57 • #570491
    Pek orijinal değil sanki ha?
  • craSSa • 14 Haziran 2005 18:58 • #570492
    Yıl 2000-2001 falandı. Orası biraz flu, tam hatırlamıyorum. Dersaneden kaçar kaçar Counter oynardık. O zamanlar Metallica dinlerdim ben :) Ben hep 4-6 alır, arkadaşlar tarafından da pusucu, soteci, beleşçi, vs... gibi sıfatlar alırdım. Ama çok güzel head shot atardım be! Bak hatırladım şimdi özlemişim ya :.( Sonra baktım herkes kendine birtakım nickler falan bulmuş artizleniyor. Benim neden olmasın dedim, ve uzun uzun düşündükten sonra "Crazy Assasin" nickini kendime uygun gördüm. Bir süre sonra alay konusu olmaya başladım bu nickle. "Olum kısalt lan şunu" der dururdu klandaşlarım. Takımın sniperına yakıştıramadılar. Baktım olmayacak, bir el attım ve Crazy'nin -cra- kısmını ve Assasin'in -assa- kısmını birleştirdim. Ortaya "crassa" çıktı. Sonra baktım göze pek hoş gelmiyor, s'leri S yaparak daha sonra bir marka haline gelecek olan craSSa'yı yarattım :P İşte böyle arkadaşlar, üşenmedim uzun uzun yazdım. Üstümdeki gizem kalkmış olsa da mutluyum :))))
  • kurbağa • 14 Haziran 2005 19:26 • #570493
    bikeresinde biz köydeyken geçen seneydi. ondan soora ben yanlışlhlan bi kurağayı ezdim. çiğnedim resmen b.kunu çıkardım hayvancağızın. ndan sonra çok üzüldüm. hayatımı kurbağalara adamaa karar verdim ve dolayısıylen nickimi de kurbağa ettim.