-
"Pek orijinal değil sanki ha?" demişsin craSSa orjinallik göreceli kavram tabi ben başka yerde duymadım sen nerde duydun?bu arada çalıntı olmadığı sürece herşey orjinaldir,çalıntı olup olmadığını da benden başka kimse bilemez heralde..nickimi tartışıyorum ya,inanamadım kendimee:)
-
Ya öncelikle orijinalliği bir yana bırakalım. Shadow in the sun olmaz. Sanırım "Güneş üzerinde gölge" anlamı vermeye çalışmışsın ama olmamış. "Güneşin içinde gölge" olmuş seninkisi. "Shadow on the sun" veya "Shadow upon the sun" olabilir. Veya orijinallik açısından ne yapalım biliyor musun? Shadow'un -sh- kısmını ve diğer kelimelerin baş harfini alıp birleştirelim. Ortaya "shits" çıkıyor ehihi çok hoş. Neyse koptum ben istediğin niki kullan canım banane :)))
-
güneş üzerinde gölge anlamı vermeye çalışmadım tersine tam da anlaşıldığı gibi güneş içinde gölge, tabi ilk bakışta ne anlama geldiğinin anlaşılmasını bekleyemem beklemem de zaten..verdiğin örneğe gelince o hiç orjinal olmaz sen o yöntemi kullanmışsın zaten birinin başı öbürünün sonu falan. cidden koptum ya:))
-
yani türkçe meal-i, b.klar=))
-
bayaa ingilizce bilen varmış burda ama kanıtlamaya gerek yok orası ayrı,bu kadar polemiiine girmeye hiç gerek yoktu.alt tarafı herkes nickini açıklicak kendi çapında..
-
Tamam gölge kardeş celallenme hemen :) Takıldık biraz sadece ne polemiği.
-
benimki bir kavga sonucu ortaya çıktı
bundan 11 gün önceydi en yakın arkadaşımla kavga etmiştik ve kavga etmeden önce garajdan konuştuk o nickini punk_girl_punk yapacaktı garaja üye olacaktı bu nicki ilk o düşünmüştü bende onunla kavga etmişim onun fikrinin çalıyım dedim ve bu nicki yaptım bunu yaptıktan sonra oda bu siteye üye olmaktan vazgeçti eski nickim de zaten p_L_a_C_e_B_o du o da placebo grubundan geliyor
-
tmm ne polemiği deriz o zaman, ama bırak nickimizde hayalci olalım istediğimiz kadar,hem gittin mi hiç güneşe,nerden biliyosun içinde gölge olmadığını:))
-
vallah benim okuduğum bölümden dolayı.Macar dili okuyorum bölüm bitince -tabi bitirebilirsek- hungarolog olacağım
-
Sen orada bir gölge olduğunu varsayabilirsin ama düşün bir kere. Bir gölgenin olabilmesi için onun bir sahibi olmalı değil mi? Sen hiç başıboş gezen bir gölge gördün mü? Hiç kayıp gölge ilanına rastladın mı? Güneşin dışı bile yüzlerce santigrat derece iken içini düşün bir de. O sıcakta herhangi bir şey katı kalabilir mi? Yani diyeceğim odur ki bırak gölgeyi orada bi b*k olmaz :D Gel sen o gölgeyi güneşim dışına al. Herhangi bir gezegenin güneş üzerindeki gölgesini düşünsene ;)
(Allah hepimize akıl fikir versin tartıştığımız şeye bak)