Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Üyelerden Hngisi Sizce Gerçekten Yeni Üye....

• pesimist • 18 Haziran 2005 01:33 • #570656
    Arkadaşlar yeni bir sürü üye gördüm geri geldiğimden beri...
    niklerini ilk defa gördüğüm bir sürü kişi garajın sanki en eski üyesiymiş edası ile manyak yerinde yorumlar yapıyorlar...
    ve daha 1 hafta önce üye olmuş bir çok kişinin niklerinin yanında iki TOP var...
    Bu sizce normal bişeymi...

Garaja yeni girenler acaip sabırlı bir araştırmacımı acaba bu güne kadarki bütün başlıkları sıkılmadan okuyup bilgi sahibi olmuşlar...

nedir bu kalabalık...
    garajda bence 1000 kişi yok...

üye alımına çare bulmak lazım...

saygılarımla
    pesimist
  • wsc • 18 Haziran 2005 02:00 • #570661
    ...ben gerçek yeni üye delim şakadan üyeyim...
  • -jackal_musty- • 18 Haziran 2005 07:52 • #570665
    ben gerçek üyeyim :Pp

sana katılıyorum erdem ama ne yapılır işte..bende buna biraz karşıyım...eski tadı kalmadı valla..ben bu sitde bulunalı çok olmadı..(eski üyeliklerimle beraber) ama yinede eski günler daha iyidi sanırım...ya on-line olan üyelerde bi tanıdığım bile yok... bi de şu var : bu üyeler bu sitede ne yapıyor merak ediyorum..her akşam20 gibi bir üye on-line ama bunlar foruma mı yazıyor yoksa koloniyemi yazıyor..yoksam sadece garajı açıp bi kenarda mı bekliyor??veya garmesdenmi muhabbet ediyorlar.!?

saygılar...

:D MuStY
  • klavyeci • 18 Haziran 2005 13:39 • #570678
    Arkadaşlar yeni bir sürü üye gördüm geri geldiğimden beri...
    niklerini ilk defa gördüğüm bir sürü kişi garajın sanki en eski üyesiymiş edası ile manyak yerinde yorumlar yapıyorlar...
    ve daha 1 hafta önce üye olmuş bir çok kişinin niklerinin yanında iki TOP var...
    Bu sizce normal bişeymi...

İstersen bir de Ö.S.S. ye girsin bu yeni üyeler.Puanına göre alalım..Senin resmi siten mi kardeş burası.Yoksa bu site mezun mu veriyo da böyle bi topic açtın.Sana ne!İnternete giren her insan gelebilir buraya.Olumlu-olumsuz,düzeyli-düzeysiz yorumunu yapar gider.Bundan daha doğal olanı ne ki?Öyle bir yorum yapmışsın ki,sanki burası bar ya da club...
  • nuri • 18 Haziran 2005 13:43 • #570680
    ben birçok üyeliğe sahip oldum ama doğruyu buldum galiba....bayağı oldube
  • Kanpp • 18 Haziran 2005 13:46 • #570682
    erdemciğim salla gitsin

eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek gene eşşek :D:D
  • -jackal_musty- • 18 Haziran 2005 14:26 • #570684
    eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek gene eşşek :D:D

+10000......

saygılar...

• pesimist • 18 Haziran 2005 15:12 • #570692
    İstersen bir de Ö.S.S. ye girsin bu yeni üyeler.Puanına göre alalım..Senin resmi siten mi kardeş burası.Yoksa bu site mezun mu veriyo da böyle bi topic açtın.Sana ne!İnternete giren her insan gelebilir buraya.Olumlu-olumsuz,düzeyli-düzeysiz yorumunu yapar gider.Bundan daha doğal olanı ne ki?Öyle bir yorum yapmışsın ki,sanki burası bar ya da club...

valla arkadaşım bayaa saçmalamışsın yaa...
    sanki ben yeni üyeler gelmesin dedim...
    sanki ben yeni TANIMADIĞIM İNSANIN BU SİTEDE İŞİ YOK dedim...

bir daha oku anlarsın
    anlayamazsan bir daha oku..
    genemi anlayamadın bir daha oku... ben sende bu kapasiteyi görüyorum...

saygılarımla
    pesimist
  • josf_in • 18 Haziran 2005 18:19 • #570693
    doğru
  • -jackal_musty- • 18 Haziran 2005 20:07 • #570698
    erdem e okudadan daha katılıyorum...

+10000......

yanlış bişey söylediğini daha görmedim..görmiyeceğimide biliyorum...

saygılar....