Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Üyelerden Hngisi Sizce Gerçekten Yeni Üye....

• -jackal_musty- • 20 Haziran 2005 19:31 • #570771
    itirafffffffffffff

bende katılıyorum ama.. neyse söyleemiyim.!

saygılar....

:D MuStY
  • punk_girl_punk • 21 Haziran 2005 12:54 • #570799
    itirafffffffffffff

hadi bende katiliim barii
  • crazy_girl • 23 Haziran 2005 14:37 • #570920
    böyle konuşarak insanları aşağılaman hiç hoş değil.nasıl yorumlar yapıldığı,kimin ne zaman üye olduğu seni asla ilgilendirmez.çok istiyorsan kendine özel bi site yapıp senin gibi özel(!) üyelerle istediğini yaparsın.ya da garaj bekçisine söylersin üyeleri almadan önce sana(yani sevgili özel üyemize)danışır,iznini alır.ne dersin?:)))))...

saygılarımla...
  • pesimist • 24 Haziran 2005 00:02 • #570951
    böyle konuşarak insanları aşağılaman hiç hoş değil.nasıl yorumlar yapıldığı,kimin ne zaman üye olduğu seni asla ilgilendirmez.çok istiyorsan kendine özel bi site yapıp senin gibi özel(!) üyelerle istediğini yaparsın.ya da garaj bekçisine söylersin üyeleri almadan önce sana(yani sevgili özel üyemize)danışır,iznini alır.ne dersin?:)))))...

saygılarımla...

nereye gidiyor bu gençlik...
    artık bir şey okurken gözünü bile kullanmaz oluyor insanlar...

saygılarımla
    pesimist
  • -jackal_musty- • 24 Haziran 2005 00:26 • #570954
    aahhh ahhh nerde o eski karşı çıkmalar...:)

eskiden bari birazcık haklı olduklarında karşı çıkarlardı..şimdi karşı olsun torba doldun diye karşı çıkıyorlar..

erdem ne diyorlar şimcik : aykırı gençlik :)

saygılar....

::::MuStY
  • punk_girl_punk • 24 Haziran 2005 12:40 • #570978
    yaa yaa bizim zamanımızda böylemiydi
  • Ktulu • 24 Haziran 2005 15:23 • #570984
    Affedilemeyen demiş ki:
    mesela bende ilk gün bişeyler yazdım ama her topiğe atlayamadım. ayrıca bi de alıntı yapmasından harfleri kalınlaştırmaya kadar biliyorlar işi.

Ne var ben de biliyodum bunları :) Daha önceden bikaç kere forum kullanan insan zaten bilir yani doğal bişey.

Bence direk foruma zıplamalarında da bi sakınca yok. Garmes'e de. Ben de öyle yapmıştım. :) Önemli olan internet ortamının "sanal" olmadığını bilmek. Burda sanal olan sadece "ortam". İnsanlar yine gerçek. Bunun farkında olduktan sonra bence kimsenin üye olmasında ya da aktif olması için bi süre beklemesine gerek yok. Sadece garajı "kullanmayı bilmek" önemli. Amacına göre kullandıktan sonra zaten site de eski kalitesine kavuşacaktır. Önemli olan bunu sağlamak. Üye alımını durdurmak ya da bazı üyelerin foruma katılımını engellemek değil. Bu site sadece forumlardan da oluşmuyor garmesten de.

Ama topicin başlığına bakarsak olay daha farklı:

"Yeni Üyelerden Hngisi Sizce Gerçekten Yeni Üye...."

Yani milletin bikaç üyelik alması ve farklı isimlerle ortalıkta dolaşması anlamına geliyo. Bu da dediğim gibi garajı amacı dışında kullanımın bi örneği. Forumların ziyaretçilere kapatılmasındaki amaç da kavga veya küfür durumunda kişinin bu hareketinin engellenilmesi. Üye olursanız bi küfür durumunda üyeliğiniz dondurulur, bi daha ederseniz bi daha dondurulur. Küfür etmek isteyen adam bikaç mail ve üyelik almak zoundadır ki bu da oyalayıcı bir iş olduğundan caydırıcılığı vardır. Bence de mantıklı bi uygulama. Site ücretli bile olsa bu durumlar yine olucaktır ama caydırıcılığı artıcaktır sadece. Tamamen engellenmesi zaten mümkün değil.

Burda yakınması gereken tek bir kişi varsa o da bekçi olmalıdır ki onun da sebebi database'lerin şişmesi ve yönetimin zorlaşması olur. Bunun harici gereksiz zaten.

• gzm_ • 1 Temmuz 2005 12:06 • #571526
    sahsen gerçek bi yeni üyeyim:)ama yani yeni üyeler koyu yazmaya kadar biliyolar denmiş niye bilmeyelimki burda net bi şekilde görünüyo haa alıntı falan nası oluyo anlamış değilim daha..ama olsun kullanmam gerekseydi onuda hemen çözerdim yani..
  • feberk • 1 Temmuz 2005 14:49 • #571527
    ben de yeni üyeyim herkese selamlar.....
    ya çoğu üye aktif olmasa da olsun bişiler yazılıp üzerinde durulacak bunların bu benlik dediklerimiz var sa yeni üyeler de eminim yazacaktır.
  • Affedilmeyen • 1 Temmuz 2005 16:34 • #571528
    çözüm şu ki ;
    garaja üye olunurken sanırım form gibi bişe dolduruluyordu. orada iki soru daha olmalı.
    yeni üyemisiniz eskimi.
    yeni şıkkını işaretleyene bi soru daha çıkmalı
    eminmisiniz : evet
    derse bi soru daha
    yemin et : evet
    derse bi kes daha
    yalancının ? : evet
    ekmek çarpsın de : ekmek çarpsın
    bunları yazarsa eyvallah