Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

asıl buna bakın !!!

• draw • 10 Temmuz 2005 03:29 • #571987
    demin biri mesaj attı konusalım mı çok canım sıkılıyor dedi.bende konusalım dedim.gerisini burdan takip edebilirsiniz ama yazacaklarınızı benim mesajlarımın altına yazmayın :))
    (umarım forumlara bakmıyordur)
  • draw • 10 Temmuz 2005 03:30 • #571988
    Kimden : MacGyver
    Tarih : 10 Temmuz 2005 / 03:27
    Konu : Cevap:

--------------------------------------------------------------------------------
    bilmem :))) konuyu sen sec dıyıcem sende bana sen sec dıyıceksın bılıyorum bıde oncelık bayanların dıye bı laf var.Hic öyle olmuyor bence

ben muzık konusalım derım uygunmu

ben samet
  • draw • 10 Temmuz 2005 03:32 • #571990
    Kime : MacGyver
    Tarih : 10 Temmuz 2005 / 03:31
    Konu : Cevap: Cevap:
    Durum : henüz bu mesajı okumadı

--------------------------------------------------------------------------------
    hep muzik hep muzik.kusacam artık aklımada baska bi şiy gelmiyor.ben hakkımı sana veriyorum sen bul konuyu...
  • draw • 10 Temmuz 2005 03:39 • #571993
    Tarih : 10 Temmuz 2005 / 03:37

Topu hemen bana atıyorsun.
    hayattan havadam suıdam konusalım o zaman bır bırımızden bahsedelım bıraz ıstersen ?

belkı berbat bı konu ama bu saatte bunda ıyısı gelmıyor aklıma :))

anlatmaya once senmı baslıyıcaksın benmı baslıyım?
  • draw • 10 Temmuz 2005 03:42 • #571994
    Tarih : 10 Temmuz 2005 / 03:41

ben biraz baslıyayım sen arttırarak devam edersin :) samsunun bi ilçesindeyim aslında köy gibi aynı buralar.bi internet var işte başka da bi şey yok.arada bir denize falan gireriz arkadaşlarla ateş yakarız sahilde o kadar...
  • draw • 10 Temmuz 2005 03:51 • #571997
    Tarih : 10 Temmuz 2005 / 03:48

bende samet tokatlıyım burda dogdum burda yok yok acıkcası cesıt cesıt ınsan hımm mesela dun bı bara gıttım bi tanıdıgımı gormeye teras katta bı yer sastım kaldım gemınım guvertesı gıbı yapmıslar heryerını

paran yoksa burda hıc bı seysın tamamen bı hıcsın paran varsa herseyın varr en yakısıklısıda sensın en durustude berbat bı yer aslında ınsanlıgını kaybedıyorsun.

cok muzık dınlıyen bu konuda bıraz catlak o lan bırısıyım cok cok sınemaya gıderım delı dolu bırısıyım

sımdıde bı cafedeyım arkadaşın pc lerını formatlıyorum bakım yapıyorum bı kac arkadas calısıyoruz sabaha kadar yetıstırmemız ladım

böyle ıste.
  • draw • 10 Temmuz 2005 03:52 • #571998
    Tarih : 10 Temmuz 2005 / 03:52

profilinde istanbul yazıyor.peki beni nerden buldun gece gece...
  • draw • 10 Temmuz 2005 03:56 • #571999
    Tarih : 10 Temmuz 2005 / 03:54

profıle oyle yazmısımdır.Tesaduf sureklı bırılerıne mesaj atan bırı deyılım bırısııne yazmak ıstedım ve sansan salladım sen cıktın :)
  • draw • 10 Temmuz 2005 04:00 • #572000
    Tarih : 10 Temmuz 2005 / 03:59

şans mı şanssızlık mı bilinmez orası.belki sapık psikopatın birisin,nerden bilcem.neyse vakit ilerledikçe beyinde de hasarlar oluşmaya başlıyor abi :)) tokatın merkez demisin benim akrabalar var orda ama fazla gelmem oralara.küçükken gelmiştim bi kaç kez o kadar
  • draw • 10 Temmuz 2005 04:07 • #572002
    Tarih : 10 Temmuz 2005 / 04:04

sapık ve pıskopat bı sey deyılım buna böyle deyılım dedıgım zaman ınanmak zor belkı ama deyılım ıste

tokatın merkezınde sayılırım kervansaraya var bılmem bılıtyormusun merkezın o ralarda bı yerlerde ıste bu sene gelmeyı dusnuyordum aslında burdakı hayata alıstım yapamıyorum orda strese gırıyorum dıye gelemdım

bıde hıc kımseyı durduk yere yargılama ıcınde nasıl bı ınsan oldugunu bılemezsın.