-
iyi reklamını yaptı bu DRAW
-
merak etmeyin sizi ve b.ktan sitenızı 2 gun sonra terk ediyorum.madem bu kadar haksız bi topikti mesaj yazıpta ilk sıralara getirmeseydınız.bence birilerine satasarak prim yapmaktan baska bir derdiniz yok.neyse gereken cevabı verirdim ama 2 gün sonra kapanış var donmamam lazım.
(kavga gibi bir nıyetiniz varsa özelden buyrun,burada nickimi buyuk harflerle yazarak bir şey yaptıgınızı sanmayın)
hepinize gereken cevabı verdigimi sanıyorum ,üşenmeyip okursanız tabi
-
2 gun gec olur arkadaşım şimdiden gidebilrsin öyle insanları aşşalayabileceğin yer değil burası!!
-
ben asagılamaya calısmadım.sizde aksıne kahraman yaptınız bu cocugu.15 gun açtıgım bir topigi tekrardan mesaj yazıp en basa getirmenın ne gibi bir anlamı olabilir sence.
GEREKİRSE O ÜYEDEN ÖZÜR DİLEMESİNİ DE BİLİRİZ AMA MADEM AŞŞAGILADIGIMI DÜŞÜNÜYORSUN NEDEN BASKA TOPİK AÇMADINIZ DA bBU TOPİGİ TEKRAR EN BASA GETİREREK SİZDE BENIM YAPTIGIM VE KARSI OLDUGUNUZ SEYE KATILIYORSUN !!!!
-
bak arkadaşım zeka yaşın kaç bilmiyorum ama şöyle cevap vereyim sana bu topiği ben yukarı getirmedim! herneyse bu cocuğu resmen burda kepaze etmişsin özür dilesen ayıbını bi nebze örtmüş olursun. ayrıca yineleyim tutan yok sağ üst köşedeki X tuşuna basabilirsin.
-
var ya sıktınız artık sizle ugrasmıyacagım artık ne halınız varsa görün ayrıca terbiynı bozman senın nası bi insan oldugunu gosterır.zaten yokum 2 gun sabret tamam haksızım yeter ki defolun adamı hasta etmeyın.bundan sonra kına yakarsınız.alın garajınızı basınıza calın.oldumu begendin mi şimdi.SONUNA KADAR HAKSIZIM.YUKARIDA MESAJLARINI YAZDIGIM ÜYEDEN ÖZÜR DİLİYORUM.AYAKLARINA KAPANIYORUM BENİ AFFETMESİ İÇİN.hoşuna gitti mi.ama bilin ki siz saga sola satasarak bir şey elde edemezsınız.sadece birer ucube olarak kalacaksınız.bundan sonrada bana laf etmeyin çünkü her ne dediysem HAKSIZIM.
(ne yazarsan yaz benden cevap gelmeyecek bundan sonra,istedigin kadar yerebilirsin beni)
sonuna kadar terbiyemi korumaya calıstım ama biraz bozulmaya baslıyor sanırım
-
zıh ..
draw iyi yapmamışsın...
-
buna bakın ve kalın
Kimden : biri
Tarih : 25 Temmuz 2005 / 21:09
Konu : slom
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba seda canım cıyerım ben bu mesajı sana atmaklı maksatım arkadaslık degıldır haaaaaaaaaaaaaaaaaa sakın olakı yanlıs anlamayasın tamam mı canımın içi bitanem benım
SIRF GICIKLIK OLSUN DİYE SEDA B Ö Ö ......???=P
-
seviyemi?
belli herkesin seviyesi... büyük harflerle yazılıncada adammı olunuyo dikkat cekmekten başka bişey değil yaptığın zaten neyse ne desem anlamıyosun zaten direk savunma halindesin etrafa saldırıyorsun iki üç gün internete girme düzelirsin belki. haksız tabi ayrıca birde haklıymış gibi konuşma... ayrıca bu mesajı okuycağanı biliyorum eheheh q:
-
kaldık da ne oldu?
ya işim gücüm mü yok bilmiyorum ama yine de bişeyler yazma gereği duydum..yukarıdaki kavgalar neydi..iş iyice çığırından çıkmış.."özel mesaj" da bu saatten sonra sadece muattaplarını ve de "güvenliği" ilgilendirsin derim ben..ö-zel me-saj ya-ni gar-mes:)
say-gım son-suz;)