-
Actigim circir topigi niye silindi?Kacmak bekci efendiye daha mi kolay geliyor garaj ahalisine cevap vermekten?
Istersen uzaklastir sayin bekci ama bu konunun arkasindayim!!!
-
Silinmedi, sadece yayından kaldırıldı. Sebebi de "müzik" forumuna yazman. Gidip bakarsan görürsün, hala duruyor orda.
Bu gibi asabi mesajlar yazmadan önce nereye ne yazdığına bakarsan amacına ulaşabilirsin.
-
tam
lahavle... lik durum :)
-
Ozurdilerim...Sebebi komik gelebilir ama ben arada bi sey atistirmaya gitmistim forumu acacakken , arkadasim muzik forumuna girmis...
Ben yayindan kaldirildigini gormustum sadece o yuzden GARAJ ile ilgili konularda oldugumu sandigimdan direk yazdim...
Yanlis yere actigim icin tekrar ozurdilerim ama yazdiklarimin arkasindayim...
-
bi de sildiğini okuyabilse idik belki arkasında dururduk
-
ne yazmıştın ki?
Garaj forumuna yazsan eminim silinmezdi...
-
bi de konu neden hala orda duruyor onu anlayamadım.Zaten altına bişey yazmak mümkün değil...
-
Konu suydu:
Gecen gun GARAJ forumunda geyik yaptigi icin uzaklastirilan garaj uyeleri oldu...
Onceleri circir virvir forumumuz vardi...Canimiz sikildiginda oraya girip geyik yapabiliyorduk...Geyiktan baska isi olmayan insanlarin baska forumlara kaymasinada bir bakima engel oluyordu...
Kapandi , ve simdi bu tip insanlar muzik forumuna yaziyorlar cogunlukla ve coguda herhangi bir fikri olmadan SURU PSIKOLOJISI ile ondekini takip ediyorlar...Boyle insanlarin guzelim forumun icine sicmasina karisilmazken , amaci geyik olan bir konuda geyik yapanlar uzaklastiriliyor.Hangisi daha buyuk suc?
Ciddi bir konuyu geyik yaparak dagitmak mi yoksa zaten geyik amaciyla acilmis bir konuya yazmak mi?
Geyik icin koloni kurulmusmus!!!Pehh!!Ne kolonisi ben forumu geri istiyorum...BIr tek bende degilim isteyen..
Circir virvir garajin coplugu oldugu icin kaldirildi...
Artik garajin coplugu yok , garaj kendisi copluge donusuyor
-
geyik için açılan kolonin komiseri çöpçüler kıralı affedilmeyen...
o bile cırcır ı istiyor...
ve bekçinin ilk cırcırı açtığı zaman söylediği gibi
"BU SİTEDE CIRCIR VIRVIR TİPİNDE BİR FORUMUN GEREKSİNİMİ YADSINAMAZ BİR GERÇEK"
geçen sene böyle söylemişti bekçi...
saygılarımla
pesimist
-
"BU SİTEDE CIRCIR VIRVIR TİPİNDE BİR FORUMUN GEREKSİNİMİ YADSINAMAZ BİR GERÇEK"
Keske herkes soylediklerinin arkasinda dursa!!!
Simdi circir acilsa ne zarari olucak??
Evet biliyorum otoriteye karsi geldigimi ve suyumun isindigini ama susmam!!!Komutan
Affedilmeyen olurse biz arkadan devam ederiz!!!
VIVA LA RESISTANCE!!!