Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

NIYE SILINDI???

• Holy_Bastard • 18 Temmuz 2005 22:47 • #572470
    tershesap
    Affedilmeyen
    venom
    Kanpp
    Axl_Rose
    Noryth Aquanum
    Shit_Happens
    FuL_TeLiKe
    whyhione
    kuzucuk
    pengelens

Bu uzaklastirilan adamlarin hemen hemen hepsi GARAJ'i GARAJ yapan , ona kimligini veren uyelerdir.Sacma sapan bir sebeple (Bkz. "Geyik Yasaktir") uzaklastirilmalari insani sinir ediyor...

Muzik forumunda ve muzikle ilgili basliklar altinda yapilan geyikler ise serbest anladigim kadariyla...

Yakinda su topicleride orada gorecegiz...

-Kurt Cobain'e verir miydiniz?Kaca? (Piyasa arastirmasi)
    -Ah Amy Lee su an elimdee olsa...
    -Avril kime kac kere vermis?

Bunlar cogaltilabilir , su anda aklima gelenler sadece ama gercek olurlar bak gorursunuz...
  • Paşam • 18 Temmuz 2005 22:53 • #572471
    bi gün bekçiyle nem de donmuş şekilde garaj kapısında kalacak :)
    içeriden açmıyacaklar kapıyı.
    yazık. insanlar bu siteye değer versinler , binlerce milyonlarca seçenekler içinde bu sitede kalmayı tercih etsinler ve bu insanlara bu şekilde muamele edilsin.
    insan misafirine bu şekilde davranmaz.
  • Holy_Bastard • 18 Temmuz 2005 23:05 • #572472
    Boktan bir duzen iste...Hala garaj'da isek bu birbirimizi -uyeleri- sevdigimiz icindir.Onlarla muhabbet etmek ve fikir alis-verisi yapmak bizi mutlu eden...Ama uzaklasinca onlar kimlere kaliyor garaj?Ha?

Affedilmeyen sirf bunun icin koloni acti...Koloni sayesinde tepkiler azaldi...Bekciyi Affedilmeyen rahatlatti ama uzaklastirildi iste CIDDI GARAJ FORUMU'nda geyik yaptigi icin...

Sitede geyik yasaktir...Sorf yaparken bilgisayarinizin basinda bile asik suratli duracaksiniz bu siteye girdiginizde...Eger siritan gorulurse tez uzaklastirilacaktir...

GARAJ KURALLARI V 1.02
  • La Rocque • 18 Temmuz 2005 23:08 • #572473
    bekçi su anda cır cır mı vır cır mı her neyse onu neden yeniden kullanıma sunmuyor bi açıklayabilir mi acaba?
  • Paşam • 18 Temmuz 2005 23:19 • #572475
    nıhahaa yav ben paso sırıtan bi adamım deli gibi :)
    bak şimdi bu olmadı alındım :)
  • berry88 • 18 Temmuz 2005 23:58 • #572482
    bekçi nerelerde evet yaa bayağıdır herhangi bir foruma cevap vermiyo
    merak ettim gerçekten..
    ama allah tan •Nem• var da bize gerekli açıklamaları yapıyo!!!
    ya birde bişey sorucam
    NEM sen bekçinin akrabası ya da tanıdığı falan mısın? çünkü garaj la ilgili çok bilgin var...
    örnek misal:bu son dondurulma işi???
  • Nem • 19 Temmuz 2005 12:47 • #572504
    birkaç cevap

Paşam:

Eğer insanlar gerçekten bu siteye değer veriyorlarsa bunu geyik yaparak, etrafı kirleterek değil, kurallara uyarak göstermeliler. Bu şekilde ben bir değer göremiyorum ortada, sürekli bir kavga gürültü. Chat kapandı, ardından cırcır vırvır kapandı, yakında forum da kapanırsa şaşırmamak lazım..
    Misafire davranışla ilgili söylediğine gelirsek: Misafirler evin kurallarına uymazsa, söz gelimi; salona kakasını yapar, yatak odasında mangalda sucuk pişirirse, ev sahibi de onları en kısa yoldan sepetler.

Holy_Bastard:

Circir virvir garajin coplugu oldugu icin kaldirildi...
    Artik garajin coplugu yok , garaj kendisi copluge donusuyor

GRJ'ın çöplüğe dönüşmesinden bu kadar şikayetçi olup, bir yandan da buna katkıda bulunmayı ben anlayamıyorum. Eğer müzik forumundaki geyikten şikayetçiyseniz bunun çözümü gelip burada da geyik yapmak değildir. Daha yapıcı olunması gerektiğini düşünüyorum. Zaten GRJ'da geyik hiç olmasın diye bir şey yok, sadece geyiği başka kanallara yönlendirmeye çalışıyoruz, ama ne yaparsak yapalım beğenilmiyor ne yazık ki ve hep tukaka bir site yönetimi var ortada. Sonuçta biz de günlük hayatımızda gayet bol geyik yapan tipleriz, burada ne kadar suratsız ve kuralcı görünsek de. Bunun tek sebebi her şeyin yerinin ve zamanının olması ve buna uymamız..

BU SİTEDE CIRCIR VIRVIR TİPİNDE BİR FORUMUN GEREKSİNİMİ YADSINAMAZ BİR GERÇEK
    Keske herkes soylediklerinin arkasinda dursa!!!
    Simdi circir acilsa ne zarari olucak??

Bekçinin tanıdığım "söylediklerinin arkasında duran insanlar" listesinde en başta gelenlerden biri olduğunu söylemeliyim. Ama söylenen sözü söylendiği zamanla birlikte değerlendirmek gerekir. O zaman yadsınamaz olan gerçek, yadsınmadı zaten. Açıldı cırcır vırvır, uzunca bir süre de yayında kaldı. Ama kavga gürültü aldı yürüdü ve bu yadsınmaz gerçek hepimizin farkettiği başka yadsınmaz gerçekleri de ortaya çıkardı. Sonucu biliyoruz zaten..

VIVA LA RESISTANCE!!!

Bu da güzel tabi, asilik, direniş filan.. Ama yanlış iş yapıyosun bence.. Ortada direnebileceğin bir durum yok çünkü aslında hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Şöyle bir laf vardır; lütfen kaba tükürmeyin çünkü hepimiz aynı kabın içinden yiyoruz.

Affedilmeyen sirf bunun icin koloni acti...Koloni sayesinde tepkiler azaldi...Bekciyi Affedilmeyen rahatlatti ama uzaklastirildi iste CIDDI GARAJ FORUMU'nda geyik yaptigi icin...

Olayların gelişimini ve arka planını bilmeden böyle şeyler yazma, kim neyi açtı, kim ne yaptı, kim kimi rahatlattı, bunlardan pek haberin olduğunu sanmıyorum. Kurallar herkes için geçerlidir, Affedilmeyen (büyük A ile :) de dondurulur, ben de geyik yaparsam kendimi de dondururum. Kendi mesajımı bile kurallara uymadığım için sildiğim olmuştur, merak eden arayıp bulabilir bu forumda geçmiş mesajlarda.

berry88:

NEM sen bekçinin akrabası ya da tanıdığı falan mısın? çünkü garaj la ilgili çok bilgin var...
    örnek misal:bu son dondurulma işi???

Ben bekçinin içsel hesaplaşması, budunsal sanrısıyım. Memnun oldum.
  • manyak_bisi • 19 Temmuz 2005 12:48 • #572505
    NIYE SILINDI???..

ful_telike sizlere bunu iletmemi istedi..
    kendisinin başka üyeliği olmadığı için bunu o yapamıyor..
    ^^affedilmeyen abi:beni sübyan koğuşuna attılar..
    yaş büyük ama tip minyon olduğu için..
    beni, buradan siyasi gücünü kullanarak başka bi koğuşa aldır..bıktım bebenin şebenin içinde..mahfoldun ful_telike^^
  • NefesAL • 19 Temmuz 2005 13:02 • #572507
    birkaç cevap

bi önerim var.
    cırcır vırvır kapandı ama bekçi hala aynı sorunla boğuşuyo.ne farkedecek ki cırcır vırvır ı da açsa yine mesajlar silinecek yine üyelikler dondurulacak değil mi?
    o halde ben derim ki cırcır vırvır açılsın en azından siteye bir ziyaretçi gelip müzik forumlarına baktığında
    -bu mesaj forum kurallarına uymadığı için silinmiştir- yazısıyla karşılaşmasın.
    yani çok mu saçma bilmiyorum ama her türlü bi terslik çıkıyo.
  • gitarTELi • 19 Temmuz 2005 17:28 • #572514
    birkaç cevap

Dayım derdiki::

Mesajlarınız Nemli Bezle siliniyor :)