-
sadece bu kadarını söylüyorum
-
çok aydınlatıcıydı be abi..
-
sormak istiyorum.
200 üyesi 9000 mesajı olan ve en aktif kolonilerde 2. olan bu akşam 3. olan Geyik Parkı kolonisi neden en aktif 3 kolonide yok.
ve soruma devam etmek istiyorum.
bascı ve arkadasları kolonisi 5. iken nasıl birinci oldu
ilk beşte olmayan ankara kolonisi nasıl ilk 3 e girdi
ilk beşte olmayan davul kolonisi nasıl ilk 3 e girdi.
kurban kolonisi ne oldu da 2. likden yok edildi ?.
yoksa bunlar en gerekli olan kolonilermi.
üye sayısına göre ise bu sıralama aylardır 1. olan ve 500 küsür üyesi olan 15_18 yaş kolonisi nasıl ilk 3 de yok.
hayır sorun aman en aktiflerde olalım davası değil.
illede biz müzik sitesiyiz dayatmacılığına ve GEYİK YAPMAK İSTİYORSANIZ BURADAN BUYURUN denmesine rağmen insanların seçimi sohbetten ve şakalaşmakdan yana iken neden haala burnumuza burnumuza müzikde müzik diye dayatıyorsunuz bir şeyleri çok merak ediyorum.
derdim ortalığı karıştırmak değil. ama bu nasıl bir sistem nasıl bir uygulama. sistem değişti ise ne şekil bir değişim olduğu acaba bizlerede açıklanırmı ?
-
galiba geyikle ilgili bir forum açacaklar ama geyik parkından dolayı forumun boş geçmemesi için koloniyi göz önünden uzaklaştırmışlar olabilir.taktik icabi yani.
(yukardaki sözler valla geyik degil aman dikkat)
-
hadi geyikle ilgili forum açıcaklar, 15-18 yaş arasındakilere de ayrı bir forum yapıcaklar mı??
-
Ben de hiç anlayamadım.. 15-18 yaş kolonisi'nin şu an 512 üyesi var ve başka bir kolonide 500 üye yok. Mesaj sayısı da 3600 küsür ve ilk 3'e bile girememiş. Açıklama istiyorum acele tarafından..
-
ne kasıyosunuz ya.. hepsi aynı şey işte
-
evet haklısın
-
her yönü ile tamamen saçmalık.
en aktif değil en gerekli koloniler yazılsa amenna. diyeceğimki kardeşim burası garaj adamın işi bu sistem bu.
ama sen 2 ayda 20 mesaj gelmiş koloniyi haala en aktif beşde son sırada dahi tutuyorsan ve bu koloni aniden bi de birinci ilan ediliyorsa o zaman kimse bana aktiflikten söz etmesin.
saçmalık olur çünkü.
ilk beşte olmayan koloniler aniden en aktif üç oluyorsa ve en aktif beş koloniden 4 ü dışlanıyorsa birinci olanıda dahil o da ayrı bi saçmalık.
çok garip bişey çıkmış ortaya ve savunulacak bir kenarı köşeside yok.
-
Aynı "saçmalık" gruplarda da var..
Biri bu aktifliğin neye göre yapıldığı açıklar mı?