-
garaj_protesto!
ya ne guzeldi ya!eskiden sarardı forumlar.eglenirdik ama valla sıkıldım artık ufffffffff<!bende kendimi mi astım dedim garaj falan sarmıyor diyodummmmm.astım da o kadar da digil:)kapatalım kolonileri yapalım bi protesto!var mı delikanli(bayan da olabilir)?
-
OKU!!!
GaRaJ ın bi hale geldiği yok!Yenilikler yetersiz,bekçi nin katı kuralları,kafasına göre üyelik kapatması...vs.
kurallar insanları sıktı. Halâda daha katılarını koymaktan kaçınmıyor. Sorgusuz,sualsiz üyelik kapat.
GaRaJ ın belli bir konsepti yok! Bu yüzden bunlar(özentiler,çoluk,çocuk..vs.) meydana gelip insanları rahatsız ediyor.Reklam gibi olması ama bi Metaltr veya Karaleke gibi sitelerde bunlar bu kadar ön plâna çıkmıyor.Çünkü hitap ettikleri kitle belli.Giriş sayfasındaki haberlere bakın.müziğin her türüyle,her grubuyla alakalı haberler var. Eee bu seferde millet gruplaşmaya başlıyor. Böyle olmalı demiyorum.Ama oluyor.Rap ve metal düşmandır. Bu mantıkla ilerliyor herkes. Birbirine saygıları yok insanların.13 yaşında bi arkadaş gelip manga cıyım diyince.. aman tanrım.. hayatının hatası.. özenti.. çocuk bi şeyden anlamaz.. Ya muhabbet hep bu çarkın içinde dönüyor.Daha fazlası yok..
-
garajdan sıkılmaya başladım
genel olarak haklısın ama bir yalnışını düzeltiyim..
garaj metal müzik dinleyicisin mekanı değildir... tüm müzik türlerini içinde barındıran bir site...
çoğunluğun bizim gibi metal dinleyicileri olması sitenin metal sitesi olması anlamına gelmez...
-
işte halil değil.. bende onu söyledim. her türün kitlesine hitap ediyor.
-
abiler o zaman neden sıkılmaya başladık sence?
-
Peki öyleyse gerçek müzik severler ne yapacak? Her tür müziği seven, kasıntı olmayıp hoşuna giden herşeyi dinleyen insanlar hangi sitede takılacak? Burası müzik birimi, ve asıl hitap etmesi gereken kitle önyargısız, başkalarının dinlediklerine saygılı olan insanlar.
Hoş pek bir şey fark etmiyor. Burası da anti-popçularla dolu. Hiç kimsenin bir birine saygısı yok.
-
sen üst tarafta bahsettiğim şeyi anladın mı? Evet saygı yok.Düşman millet birbirine.
Ayrıca kasıntı derken? Kimse 1 tür müzik dinlemez.Metal dinliyorsan bile bunun çeşitleri vardır. neyse yaa.. anlamak istediğin gibi anla.
-
ben bu saygıyı garajda istiyorum ama imkansız gibi birşey..
çünkü metali metalci olmak için dinleyenler..
popçulara karşı olmamalı...
pop yapanlara karşı olabilir tabi bu bir rekabet ama pop dinleyenlere değil ....
-
Kasıntı derken böyle uyuz herifler var ya, hoşuna gitse bile pop müzik hala, ben metalciyim, ağır abiyim başka şey dinlemem diyen, sırf pop müzik çaldığı için okul servisinden inip artistlik olsun diye 1,5 saatlik yol yürüyenlerden bahsediyorum. Anlayacağın çok çektim ben bunlardan.
-
ona kasıntılık denmez ki. :) neyse anladım ben seni.