Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

garaj"dan sıkılmaya başladım...

• _DEATH___ • 27 Temmuz 2005 21:07 • #572972
    garajdan sıkılmaya başladım

saygılı olalım yeter yaa gerisi boş...
  • erdyy • 27 Temmuz 2005 21:40 • #572973

millet full muhalefet!tututgunu ezzmeye kalkıyor!kim kimden farklı!aramızda dunya starı faln mı var?bizden farklı!
  • dexter_holland • 27 Temmuz 2005 21:46 • #572975

Ben hepinizden çok daha akıllıyım, üstelik güzelim de. Bir de çoğunluktan daha gencim. Sonra müzikte çok yetenekliyimdir. Çok da iyi kalpliyim. Yaaaa...
  • ArchangeL666 • 27 Temmuz 2005 23:21 • #572976

amacından sapmış tonla insan var garajda

özentilik her müzik de vardır.. arkadaşı dinliyodur ya da girmek istediği ortam o tür müziği dinliyodur vs.

insan bi şeye karşıysa tamamiyle düşüncelerinin arkasında durmalı.. bi evet bi hayır dersen eğer olay çığrından çıkar

ayrıca şu da garajda artık bi kural mıdır nedir bilmiyorum ama bi başlık açarsın akıllının teki gelir laf eder sen de cevap verirsin.. başlık açan taşlanır gibi bi kural oluşmuş garajda..

bazen sinirlerine hakim olamıyo karşı olduğu şeyleri destekleyenleri görünce bi anda parlayabiliyo.. hatta düşüncelerini istediği şekilde bile ifade edemeyebiliyo.. ama önemli olan düzgünce tartışıp doğruyu bulmak!!
  • b1-66er • 28 Temmuz 2005 13:43 • #572992
    daha yeni mi ....!?....

JAMES BOND
    24 Temmuz 2005 Pazar / 17:39
    bence hala çok zevkli 5aydır bu alemdeyim hala sıkılmadım..

zaten bu senenin basindan beri bozuldu garaj...
    yani sen geldiinde bozuktu zaten...
    ondan sen hala zevk aliyosundur...
    ben de yaklasik 1 yillik uyeyim ama...
    uye oldugum gun aklimdan cikmiyo bile...
    foruma bi girdim...
    5 saat kadar yazmistim... bikmamistim ama...

ozenti doldu burasi...
    yarisinin nicki mor ve obur yarisi ile basliyor...
    bi de metalci gozukmek isteyenler var ki hic sorma...
    "garaj.org uyesiyim ben! höööööööyyyyyyyyyyyttttttttttt..." deyince rockci ya da metalci ya da turevleri iste...
    her ne haltsa iste ondan olmak icin kasmayin bu kadar kendinizi...
    ( bi kere de duam kabul olsa da, su uyeligim donmasa... cok mu zor sey yavvv!?! )
    ( ezik taslamak yasak olmus memleketimde... )
  • erdyy • 28 Temmuz 2005 14:00 • #572994

aferin seni kutluyorum!alın bir tane daha!!!(dexter_holland)"
    :)))))))))))))))))))))))))))))
  • erdyy • 28 Temmuz 2005 14:05 • #572995

dogru yaw!genelde bir çaba var!lenn kosun bu topic i bombalayalımadamlar birsey tartısamasın!!!!
  • Shit_Happens • 28 Temmuz 2005 14:07 • #572996

hepsi aynı yerde bitiyor arkadaşlar. Herkesi tarzları ve inanıp,saygı duydukları şeyler farklı.
  • ScarFace • 28 Temmuz 2005 14:55 • #573007

garaj eskiden çok daha iyiydi...çok iyiydi...çoğu insan girmiyor artık...bazı kişiler geyik muhabbeine dadanmış,kimisi sevgili peşine düşmüş..eskiden bir topic açıldığında 10 tane mesajı okuyana kadar anam ağlardı,uzun uzun güzel yorumlanan...Şimdi bakıyorum hakketen çok fazla insan var ama 41 mesajı okumak en fazla 10 dakika!!!.Ben en çok rock-pop atışmalarını,rock müziği dinleyen insanların nasıl inasanlar olduğunu,yeni çıkan bir albüm hakkında süre gelen sert tartışmaları özledim...bekçi bunları bir arşiv yapıp bana yollasana kargoyla..şöyle bir 15-16 ay öncesinin falan..çok mu şey istedim acep?neyse kalın sağlıcakla
  • erdyy • 29 Temmuz 2005 16:21 • #573029

doru soze ne hacet!