Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Son değişikliklerle ilgili...

• FuL_TeLiKe • 28 Temmuz 2005 17:27 • #573012
    yani kısaca dediğimiz dedik çaldığımız düdük..
    isteyen gelir istemeyene aha kapı..
    bu sölediklerinden ben bunu anladım bekçicim..
  • GaRaJ Bekçisi • 28 Temmuz 2005 19:26 • #573013
    Ben sana sosyoloji anlatıyorum sen düdük anlıyorsan yapabileceğim bir şey yok.
  • Axl_Rose • 29 Temmuz 2005 13:46 • #573023
    o sadece senin dediklerini farklı bir dilde yazmış... yoksa aynı kapıya çıkıyo...FuL_TeLiKe ye tamamen katılıyorum ama ne yaparsın?? kurallar bunlar, beğenmiyosan kapı orada!!! sosyolojiymiş, sosyolojik adaletsizlik desene şuna bekçim!! "baştaysan kendin yap, bi bakıma meşrutiyet yerine monarşi..." bekçim seni gerçekten anlamıyorum.. her insan aynı değildir... onların cezasını biz çekiyoruz... naapalım, bunun ne manaya geldiğini yukarıda belirttim zaten...
  • ScarFace • 29 Temmuz 2005 16:44 • #573031
    ya eskiden ne koloni vardı ne cırcır-vırvır...herkes halinden memnundu..Şimdi bu tarz olayları kaldırma,yenileme gibi şeyler oluyo..Yok efendim burada demokrasi yok,ne biçim şey burası,bekçi sen dikdatörsün falan da filan..Ya bırakın bu işleri dostlar..Bekçi en iyisini yapıyor.Site yoldan çıkmasın,kurulduğu yolda ilerlesin PİYASA YERİ OLMASIN!...Niye herkes bu kadar köstek anlamadım.Yapın o zaman abi kendi normlarınızda bir site Rica edin bekçi link versin orda takılın..Garaj bir şey kaybetmez..Bekçi haklı isteyen gelir,burası benim babamın çiftliği olsun diyen Çeker Gider...
  • GaRaJ Bekçisi • 29 Temmuz 2005 20:05 • #573039
    Benim dediklerim farklı bir dilde yazılabilseydi, öyle yazılamayacak şekilde yazardım, yani aynı kapıya çıkmıyor. Sen aynı şeyleri anlıyor olabilirsin, tekrar okumanı önerebilirim yalnızca. Adaletle ilgili hiç bir konuya değinmmedim yukarıda.

Beni anlamadığını o kadar net görüyorum ki, ama üzücü olan anlamaya çalışmaman...
  • dexter_holland • 29 Temmuz 2005 20:38 • #573042
    Peki bekçi abi, daha önce soruldu mu bilmiyorum ama, şu forumlarda bir arama olayı filan olsa diyorum. Aynı konular açılıp duruyor, aynı konular açıldıkça da biz acımasız GaRaJ üyeleri "Bu konu binlerce defa açıldı, moron" diyerek saldırıyoruz yeni üyelerinize. Yani, üye kaybetmek istemezsiniz, değil mi?
  • erdyy • 2 Ağustos 2005 20:35 • #573097
    ya soyle olsa;bekçi abimize koloni acacagımız konusunda bi msg atsak!bekci abi(!)icerigini incelese ve biraz kritik yapsa!koloni sayısı dusse!zaten aynı icerikte cook koloni var!!
    ama valla eskiden koloni yoktu rahat wardı'!