Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Arggh! ve dejenere hangi dillerden girdi dilimize?

• Darth_Vader • 22 Ağustos 2005 05:58 • #573493
    bence insanın yaptığı her şeyde hata vardır..
    birzcık hoşgörü lütfen..
    adamlar çabalıyo işte daha ne?
    illa mükemmel olmaz ki bişey!!
    di mi yani??

saygılarımla..

s.t.c.o.p.
  • asphyxiater • 22 Ağustos 2005 12:10 • #573497
    arkadaş, o zaman bu "DT" düğmesine verilen cevap ne oluyo?

arggh! ünlemi, bizim kullandığımız bir ünlemle değiştirilebilir. mesela, "ahh" gibi. insanlar ev yerine ew yazabiliyosa, yavaş yerine yawash yazabilyiyosa, ama vesaire kelimesinin tdk'daki şekliyle kısaltamıyorsa buradaki hata hoşgörülür değildir. kalıcı içerikte dejenere ifade istemiyorlarsa, nasıl şimdi üstünü çiziyorsa bazı şeylerin bunlarınkini de çizsin. ya gerçekten dalga geçiyorlar, ya da veritabanını geliştirmek gibi bir kaygıları yok. programcıları kötü. bu programı ben bile yaparım (php'de yeni olduğum halde (asp olsa alasını yaparım ama)). güçlü bir veritabanı ve sağlam bir program olmadan böyle birşeye kalkışmak, acemiliktir.

hataları düzeltmesi gerekmez ama şimdi yaptığı gibi uyarabilir. fakat yanlış ifadeleri uyarıyor ya da uyarması gerekene tınmıyor. dediğim gibi programlamaya yeni başlayan biri bile iyi bir veri tabanı ile bunu halleder. ama yönetimin umrunda değil galiba. bu arada şu DT düğmesi hala bir muamma...

not: biliyor musun bilmem ama bu sitenin "söz|nota" kısmında bir şarkıcıya tıkladığında alttaki yönerge kısmında "Watiz di matriks ?" yazıyo. bu nedir şimdi, dejenere ingilizce mi?
  • Nem • 22 Ağustos 2005 19:37 • #573499
    [email protected] adresine yazmayı iddia ve taahhüt ettiğin daha iyi dejenere tespit edicisinin kodunu ve veritabanı içeriğini bekleriz.
  • asphyxiater • 23 Ağustos 2005 14:42 • #573517
    benim onunla uğraşacak vaktim yok. ama istiyosanız veri göndereyim, veri tabanını genişletin. ayrıca bu sizin işiniz.

sen şu DT düğmesini anlat asıl. nedir o, niye konmuştur, bu bir çelişki değil midir? bu üçünü istiyorum.
  • shadowinthesun • 24 Ağustos 2005 21:48 • #573559
    olayı daha da zorlaştırıp ğğarggh yapmak istiyorum,bakalım dt izin vercek mi?önizledim ve.. ehhe veriyo ya,şimdi soru öyle sorulmaz böyle sorulur:)

Acaba şu deceneratör hangi işlere yarıyor öğrenebilirmiyim pek saygıdeğer garaj bekçimin içsel hesaplaşması,budunsal sanrısı(bunun gibi bişey,hatırlayamıyorum tam olarak:)tikiliği bilmeyen insanlara öğretmek ve shansa,chok vs yazdırmak için mi acep?buarada yine önizledim ve shansa da gayet normal yazılabiliyor,burda tek sorun -de ve -ki bağlaçları!!soyunuz kurusun bağlaçlaaaaaar:D
  • asphyxiater • 25 Ağustos 2005 10:22 • #573568
    bişey değil. bazı de'ler ve ki'ler birleşik yazılır. kuralı budur. onu da yazdırmıyo bu denyo makine.
  • shadowinthesun • 25 Ağustos 2005 13:09 • #573569
    yok ya buradaki ki'yi birleşik yazdım işte:)
  • asphyxiater • 26 Ağustos 2005 10:45 • #573585
    garip olan o ya. bazen bişey demiyo, bazen diyo. anlamadım bu işi. ben hala bu DT'ye takmış durumdayım bu arada. heriflere türkçe nasıl bozulur kursu veriyolar.
  • Serpent_King • 26 Ağustos 2005 17:02 • #573594
    Emre Kongar ı bu siteye getirip "dt" olayını göstermek lazım , eminim ki diyecek bir iki lafı olurdu...o zaman haklı ya da haksız olduğumuzu anlardık.
  • shadowinthesun • 27 Ağustos 2005 14:09 • #573621
    Benim bu dt ile ilgili bir fikrim daha var..Burası müzik birimi ya acaba diyorum dream theater'ın kısaltılmışı olabilir mi..